
Νέα Δημοκρατία: Σε κάθε δημοκρατικό κόμμα θα ήταν αυτονόητη η διαγραφή του Πολάκη
«Σε κάθε δημοκρατικό κόμμα θα ήταν αυτονόητη η διαγραφή του και αυτό απαιτούμε να κανει ο κ. Τσιπρας που μέχρι σήμερα τον κάλυπτε» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
Νέα ανακοίνωση σχετικά με την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, με την οποία στοχοποιεί δημοσιογράφους, δικαστές και τραπεζικούς, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.
«Οι χυδαιότητες, οι απειλές και οι προγραφές κατά δημοσιογράφων, δικαστών και κρατικών λειτουργών από τον κ. Πολάκη δεν μπορούν να καλύπτονται με διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.
«Σε κάθε δημοκρατικό κόμμα θα ήταν αυτονόητη η διαγραφή του και αυτό απαιτούμε να κανει ο κ. Τσιπρας που μέχρι σήμερα τον κάλυπτε. Επισης αυτονοητη θεωρούμε την αποπομπή από τα ψηφοδέλτια του ομόφωνα καταδικασμένου Νίκου Παππα».
Δείτε την ανάρτηση
- Γιατί το 2026 σηματοδοτεί το τέλος των social media όπως τα ξέραμε
- Άρης – ΟΦΗ 3-1: Νικητής ξανά, με ηγέτη τον Κουαμέ!
- LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
- Διαδοχικοί θάνατοι στις φυλακές Αγ. Στεφάνου: Υπερπληθώρα κρατουμένων και ερωτηματικά για την υγειονομική κάλυψη
- ΗΠΑ: Το ταπεινό μπουρίτο των… 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων – Το success story ενός νεαρού ζευγαριού



