Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Βουτσάς: Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του για τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

Κώστας Βουτσάς: Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του για τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

«Μπαμπά μου σ’ αγαπώ...»

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά. Ο ανεπανάληπτος ηθοποιός «έφυγε» τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου 2020, έπειτα από 19 ημέρες νοσηλείας και σε ηλικία 88 ετών, σκορπώντας θλίψη στην χώρα μας και αφήνοντας παρακαταθήκη τις ταινίες του.

Η κόρη του, Σάντρα Βουτσά, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του, έκανε μία ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες του και περιγράφοντας όσα στερείται πλέον από τον πατέρα της, μετά την απώλειά του.

«3 χρόνια χωρίς εσένα… Απίστευτο ακόμα… 3 ολόκληρα χρόνια που δεν έχουμε μιλήσει, δεν έχουμε αγκαλιαστεί, δεν έχουμε γελάσει, δεν έχουμε τσακωθεί, δεν έχουμε συζητήσει (με τις ώρες…) δεν έχουμε πάει για φαγητό ,δεν έχουμε πάει θέατρο….3 χρόνια χωρίς την αγάπη σου…. Αβάσταχτο…. Μπαμπά μου σ’ αγαπώ… Το Σαντρί σου», έγραψε στο μήνυμά της.

Η ανάρτησή της

Το μήνυμα της Αλίκης Κατσαβού

Ο Κώστας Βουτσάς άφησε πίσω του την αγαπημένη του, Αλίκη Κατσαβού και τον γιο του, Φοίβο. Η τελευταία σύζυγός του, έκανε μια επίσης συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Κώστα, πέρασαν κιόλας τρία χρόνια! Όλο αυτό τον καιρό περπατήσαμε χεροπιασμένοι με το Φοίβο, ανάμεσα σε λογιών – λογιών χαλάσματα, μα μείναμε χαμογελαστοί και αντέξαμε. Αύριο θα είναι η επέτειος του γάμου μας και το Google photos θα μου θυμίσει εκείνες τις μέρες τις γελαστές που είχα τον γιο σου στην κοιλιά μου. Μα χθες άνοιξα την ντουλάπα σου κι έκλαψα λίγο» γράφει αρχικά.

«Σε έχω πάντα στην κουΐντα μαζί μου. «Να βγαίνεις στη σκηνή – έλεγες – σαν κάποιος να σου έχει δώσει κλωτσιά». Έφτιαξα και ένα βίντεο για σένα που θα παίξει στο χειροκρότημα στη σημερινή παράσταση. Για μένα το έφτιαξα! Να θυμηθώ πώς είναι να πατώ το σανίδι μαζί σου! Για να συντηρώ μέσα μου την ελπίδα ότι οι τζίτζικες που κάνουν την καρδιά να τραγουδάει, θα είναι ακόμα χρήσιμοι στο αύριο που ξημερώνει!» συνέχισε στην ανάρτησή της.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024