Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-0:  Γκέλα του «δικέφαλου»

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-0: Γκέλα του «δικέφαλου»

Νέα απώλεια βαθμών για τον ΠΑΟΚ, που μετά την Τρίπολη δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στα Γιάννινα, μένοντας στο 0-0 με τον ΠΑΣ. Δοκάρι στις καθυστερήσεις για τον Μπίσεσβαρ.

ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 στους «Ζωσιμάδες» για την 24η αγωνιστική της Super League. Χωρίς καλό ρυθμό το μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, με τον ΠΑΟΚ να έχει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο ματς, καθώς και δύο δοκάρια με τους Τζίμα στο 85′ και Μπίσεσβαρ στις καθυστερήσεις. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τους «ασπρόμαυρους» μετά από αυτήν στην Τρίπολη την προηγούμενη αγωνιστική.

Στους 48 βαθμούς ανέβηκε ο ΠΑΟΚ που παρέμεινε στην 4η θέση, 11ος με 23 βαθμούς ο ΠΑΣ

Ο Ζίβκοβιτς ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια για τον ΠΑΟΚ, με τους Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκη και Ράφα Σοάρες να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Φιλίπε Σοάρες ξεκίνησαν στα αμυντικά χαφ, ο Τάισον στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Νάρει στα δεξιά και ο Κωνσταντέλιας πίσω από τον Τόμας που βρέθηκε στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα παρατάχθηκε με τους Τσιντώτα, Σόρια, Μπακαδήμα, Εραμούσπε, Πήλιο, Τζίνο, Ριένστρα, Καραχάλιο, Λώλη, Μπάλαν και Μορέιρα.΄

Οι γηπεδούχοι έδειξαν να ξεκινούν καλύτερα την αναμέτρηση, θέλοντας να «χτυπήσουν» τη δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ με την ταχύτητα και τη δύναμη του Μορέιρα, επιχειρώντας σέντρες από εκείνη την πλευρά, αλλά χωρίς να απειλούν ιδιαίτερα την εστία του Ζίβκοβιτς. Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε σταδιακά και είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 20ο λεπτό για να ανοίξει το σκορ.

Ο Τάισον έβγαλε υπέροχη μπαλιά στον Σάστρε, εκείνος έκανε το γύρισμα από δεξιά στον Τόμας που από την μικρή περιοχή και με την εστία στο έλεός του έστειλε την μπάλα άουτ. Οι Γαννιώτες «απάντησαν» στο 26΄, όταν ο Μπάλαν μετά από εκτέλεση φάουλ πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι αλλά δεν κατάφερε να σημαδέψει γωνία και ο Σέρβος μπλόκαρε την μπάλα. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν ακόμα μια καλή στιγμή πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου στο 38′, με τον Κωνσταντέλια να μην μπορεί να εκτελέσει σωστά μετά από γύρισμα από τα αριστερά και την μπάλα να φεύγει παράλληλα με την εστία του Τσιντώτα. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του 45λεπτου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ίδια εικόνα που τελείωσε το πρώτο. Καμία μεγάλη ευκαιρία για τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να κυκλοφορήσει την μπάλα και τον ΠΑΣ να γίνεται απειλητικός μετά από ενέργειες από τα πλάγια και παράλληλες μπαλιές. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο «δικέφαλος» ήταν και πάλι αυτός που έφτασε κοντά στο γκολ. Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά κοντά στο κόρνερ, ο Τάισον πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το τέρμα του Τσιντώντα. Ένα λεπτό αργότερα ο Τόμας βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ του σταμάτησε στο τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το διάστημα αυτό του αγώνα που είχε τον πρώτο λόγο και οι γηπεδούχοι κατάφεραν και πάλι να ισορροπήσουν, μέχρι το 85ο λεπτό, όταν ο Τζίμας που είχες περάσει ως αλλαγή λίγο πριν, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Μετά από κόρνερ ο νεαρός Έλληνας πήρε την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Τσιντώντας έκανε εκπληκτική επέμβαση στη γωνία του ενώ η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στα τελευταία λεπτά και έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 90+2′, με τον Μπίσεσβαρ να φέρνει την μπάλα στο δεξί και να εκτελεί έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει στη συμβολή των δοκαριών του Τσιντώτα.

Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και ο ΠΑΟΚ άφησε ακόμα δύο βαθμούς, στην έδρα της ομάδας των Ιωαννίνων.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Σόρια, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος (33′ Λιάσος), Τζίνο, Ριένστρα, Λώλης (58′ Ροσέρο), Μπάλαν, Μορέιρα.

ΠΑΟΚ: Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες (46′ Σβαμπ), Νάρεϊ (68′ Αντρίγια Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Τάισον (85′ Μπίσεσβαρ), Μπράντον (85′ Τζίμας).

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024