Σαλαμίνα: Ιερέας έβρισε και χτύπησε πιστούς σε ναό
Οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη μετά από μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του.
Σκηνές που δεν συνάδουν με τη χριστιανική παράδοση εκτυλίχθηκαν σε εκκλησία της Σαλαμίνας, με πρωταγωνιστή έναν ιερέα.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το πρωί του Σαββάτου σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ ιερέα και πιστών στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονα Σαλαμίνας.
Για άγνωστο λόγο, υπήρξε ένταση και απειλές από μέρους του ιερέα προς τους ηλικιωμένους πιστούς, με κάποιους να καταγγέλλουν ότι ο 66χρονος ιερέας τους χτύπησε.
Τους κλείδωσε και έφυγε
Στη συνέχεια, ο ιερέας αποφάσισε να τους κλειδώσει στην εκκλησία και να σηκωθεί να φύγει, με τους τέσσερις ηλικιωμένους να προχωρούν σε καταγγελία στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
Υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του ιερέα, με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν το απόγευμα του Σαββάτου.
Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση, απειλή, εξύβριση και απλή σωματική βλάβη, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δικάσιμο.
- Ολομέλεια: Εκτός ελέγχου Άδωνις – Ζωή στη Βουλή
- Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, μια ιστορική ευκαιρία που δεν επιτρέπεται να χαθεί
- Οι χαμηλές πτήσεις και η απόδειξη της ανακύκλωσης των Ελλήνων διαιτητών
- Βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική καταδίωξη 16χρονου στην οδό Αχαρνών
- Μαρόκο: 280 εκατομμύρια ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων από πρόσφατη κακοκαιρία
- Κακλαμάνης: Επίθεση κατά του πολιτεύματος οι υποκλοπές – Το πρόβλημα δεν είναι το έγκλημα, αλλά η συγκάλυψη

