Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Αυτός είναι ο 18χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου

Πάτρα: Αυτός είναι ο 18χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου

Ο νεαρός βρισκόταν σε πανικό μετά από χρήση κάνναβης.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου 3ου ορόφου στην Πάτρα καθώς φέρει πολλά κατάγματα στα πόδια και τη σπονδυλική του στήλη.

Ο 18χρονος είναι αθλητής της ανδρικής ομάδας των Τραχώνων Αλίμου στο ποδόσφαιρο σάλας όπως έκανε γνωστό η Ένωση Σάλας, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως αναβάλλεται ο αγώνας της ομάδας με την Υπεροχή Τρικάλων για το πρωτάθλημα της Futsal League που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή (26/2).

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η οικογένεια του 18χρονου που ζει στην Αθήνα, με τους γονείς του να φτάνουν εσπευσμένα στην Πάτρα, ενώ πλέον φαίνεται πως ο νεαρός έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του καθώς οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η κοινωνία της Πάτρας βίωσε μια άσχημη στιγμή το βράδυ της Παρασκευής, όταν νεαρός έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου. Ο 18χρονος νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ωστόσο έχει υποστεί κατάγματα σε όλο του το σώμα.

Οι γονείς του ειδοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή και αμέσως έσπευσαν στην Πάτρα. Πρόκειται για αθλητή της ανδρικής ομάδας των Τραχώνων Αλίμου και για το λόγο αυτό αναβάλλεται και ο αγώνας της Κυριακής (26/2)

Η ΠΕΠΣΣ ενημερώθηκε έγκαιρα για το συμβάν και κίνησε άμεσα όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες. Εύχεται περαστικά στον νεαρό αθλητή και γρήγορη επάνοδο στην αγωνιστική δράση, μόλις ανάψουν το “πράσινο φως” οι γιατροί. Φυσικά, θα ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση της υγείας του.

Η υγεία των αθλητών είναι πάνω απ’ όλα!».

Ήταν σε πανικό μετά από χρήση κάνναβης

Ο νεαρός είχε πάει στην Πάτρα για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και τον φιλοξενούσαν στο δωμάτιό τους φίλες του από την περιοχή της Ηλιούπολης.

Ο 18χρονος σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η οποία επικαλείται τις μαρτυρίες των κοριτσιών μετά από χρήση κάνναβης ήταν σε πανικό την ώρα που έπεσε από ύψος περίπου δέκα μέτρων στον περιβάλλοντα χώρο υδατοδεξαμένης με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του.

Οι δύο 18χρονες συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών καθώς βρέθηκε στην κατοχή τους κάνναβη 0,8 γραμμαρίου και ένας μεταλλικός τρίφτης καπνού. Τα δύο κορίτσια οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, με προφορική εντολή της οποίας αφέθηκαν ελεύθερες.

Sports in

Τσέφεριν: «Το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να βασίζεται σε προνόμια»

Τα… πυρά του κατά της European Super League εξαπέλυσε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, τονίζοντας ότι το νέο αυτό εγχείρημα θα είναι καταστροφικό για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024