Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Eurovision: Επιστρέφει και πάει ξανά για την πρωτιά - Φαβορί για τον διαγωνισμό

Eurovision: Επιστρέφει και πάει ξανά για την πρωτιά – Φαβορί για τον διαγωνισμό

Ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα για τη Eurovision. Το μεγάλο φαβορί στον διαγωνισμό.

Έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε που γνωρίσαμε τη Loreen με το εμβληματικό «Euphoria» στη Eurovision. Η πρωτιά της Loreen στον διαγωνισμό της Eurovision οδήγησε και στο να γίνει παγκόσμια ραδιοφωνική επιτυχία το Euphoria.

Aν και δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η συμμετοχή της για τη Σουηδία, κερδίζει πια καθαρά, όπως όλα δείχνουν, έδαφος για την πρωτιά στη Eurovision.

Από τη στιγμή που δόθηκαν στη δημοσιότητα τα μονόλεπτα αποσπάσματα των τραγουδιών, το «Tattoo» της Loreen θεωρήθηκε ως το φαβορί όχι μόνο για νίκη στο Melodifestivalen, αλλά και για τον 67ο διαγωνισμό της Eurovision.

Απογειώθηκε στα στοιχήματα για Eurovision

Το «Tattoo» έχει αρχίσει να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, κάτι που έχει απογειώσει τη συμμετοχή της Σουηδίας στα στοιχήματα.

H Loreen δεν επιστρέφει απλά στον διαγωνισμό. Επιστρέφει ως το απόλυτο φαβορί για τη φετινή Eurovision.

Μένει φυσικά να επιλεχθεί και στον επίσημο τελικό της Σουηδίας, ώστε η Loreen να την εκπροσωπήσει ξανά στον 67ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό στο Λίβερπουλ, τον ερχόμενο Μάιο.

Η πορεία της Σουηδίας στα στοιχήματα, σύμφωνα με το ogaegreece, θυμίζει έντονα την πορεία της το 2012. Και τότε, μετά την εμφάνιση της στον πρώτο ημιτελικό του Melodifestivalen 2012, δημιούργησε τις προϋποθέσεις νίκης, ξεπερνώντας με διαφορά τις υπόλοιπες χώρες.

Μετά την παρουσίαση της πρόβας της Loreen για τον τελικό της Σουηδίας, οι στοιχηματικές εταιρείες την έφεραν με το «Tattoo» στη θέση του νικητή της Eurovision 2023.

Η ανατροπή οδήγησε και την Ουκρανία να βρεθεί στη δεύτερη θέση με το Heart Of Steel. Ένα τραγούδι που εμφανιζόταν μέχρι τώρα φαβορί για δεύτερη χρονιά.

Μια back to back νίκη, κάτι που είχε να συμβεί από το 1994, δεν φαίνεται να έρχεται ούτε το 2023. Η Ουκρανία πέρασε πίσω από τη Σουηδία στοιχηματικά, με την απόδοση για την πρωτιά στη Σουηδία να δίνει 2.50 και την Ουκρανία να περνά στη δεύτερη θέση με απόδοση 6.00.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024