Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
13.000 δέντρα φύτευσε ο Δήμος Παιανίας

13.000 δέντρα φύτευσε ο Δήμος Παιανίας

13.000 δέντρα κατάφερε ο Δήμος Παιανίας, μαζί με συλλόγους και εθελοντές, να έχει φυτεύσει στην παλαιά χωματερή της Παιανίας, με τον επόμενο στόχο τα 40.000 δέντρα.

Στον εντυπωσιακό αριθμό των 13.000 δέντρων που έχουν φυτευτεί ήδη στο Δήμο Παιανίας, με πρωτοβουλία του Δήμου, περιβαλλοντικών οργανώσεων και φυσικά εθελοντών, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Σήμερα στην παλαιά χωματερή έχουν φυτευθεί περισσότερα από 13.000 δέντρα με υψηλό ποσοστό επιβίωσης χάρη στην συνεχή φροντίδα της Πολιτικής Προστασίας του δήμου μας. Οπότε αναθεωρούμε τον αρχικό στόχο των 10.000 σε 40.000 πρασινίζοντας μια ολόκληρη περιοχή η οποία γειτνιάζει με τα Ολυμπιακά Ακίνητα και εκτιμούμε ότι σύντομα θα αποτελεί πόλο έλξης για κατοίκους και επισκέπτες».

«Με τη μεγάλη συμμετοχή και στην τελευταία δράση γίνεται κατανοητό ότι τα οφέλη για τον τόπο μας ξεπερνούν την δημιουργία ενός αλσυλλίου. Οι πολίτες ευαισθητοποιούνται και τα παιδιά διδάσκονται τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος» σημείωσε από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Σαμωνάς-Ξύκης.

Τα δενδρύλλια που έχουν επιλεγεί είναι βραδύκαυστα και ανθεκτικά και συμβαδίζουν με το τοπικό οικοσύστημα της περιοχής, δημιουργώντας έναν νέο πνεύμονα πρασίνου για την πόλη και βοηθώντας την βιοποικιλότητα της περιοχής.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024