
Μιλουτίνοφ: «Θα ήθελα να γυρίσω στον Ολυμπιακό»
Ο Σέρβος εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει και πάλι στα χρώματα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.
Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Ο έμπειρος σέντερ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα με την αποστολή της εθνικής ομάδας της Σερβίας για την αυριανή αναμέτρηση με την Εθνική μας ομάδα (24/2, 19:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει και πάλι στα χρώματα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.
«Έγιναν κάποιες συζητήσεις (σ.σ. πέρυσι). Είναι στο παρελθόν. Πρέπει να κοιτάμε το παρόν και το μέλλον. Θα ήθελα μια μέρα να γυρίσω (σ.σ. στον Ολυμπιακό). Την αισθάνομαι αυτή την ομάδα ως οικογένεια», δήλωσε ο Σέρβος σέντερ στην κάμερα της Nova.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος από το 2020 αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έπαιξε στον Ολυμπιακό για πέντε χρόνια (2015-2020) και αγαπήθηκε όσο λίγοι από την ερυθρόλευκη εξέδρα, με τον ίδιο να μιλάει πάντα με αγάπη για τον σύλλογο του Πειραιά.
- Κρήτη: Αγωνία για 17χρονη που αγνοείται από τις 10 Ιουλίου – Εκδόθηκε Missing Alert
- Σκύλος και καλοκαίρι: Γιατί το κλιματιστικό δεν είναι η μόνη λύση ενάντια στον καύσωνα
- Γερμανία: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της Κ.Ο. των CDU/CSU, λόγω αντιδράσεων για την απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας
- Εσείς… γνωρίζατε ότι μέχρι πριν 6 χρόνια ο Μέσι ήταν «διεθνώς αποτυχημένος»; (vids, pics)
- ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Υπερασπίζεται τα αντιλαϊκά έργα του και ζητάει από την ΕΕ να αξιοποιήσει τα λόμπι της διαφθοράς
- Delivery: Στάση εργασίας για Wolt και efood την Κυριακή, με αφορμή τον θάνατο 20χρονου διανομέα


