Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μυθικός Ντι Μαρία και πρόκριση της Γιουβέντους

Μυθικός Ντι Μαρία και πρόκριση της Γιουβέντους

Χατ-τρικ του Ντι Μαρία και… παρέλαση στην Γαλλία για τη Γιουβέντους (0-3). Τσέκαρε το εισιτήριο η Σεβίλλη, παρόλο που ηττήθηκε από την Αϊντχόφεν (2-0).

Με τον Ντι Μαρία να… οργιάζει, η Γιουβέντους έκανε περίπατο στο Stade de la Beaujoire! Η Μεγάλη Κυρία έβαλε στα δίχτυα τη Ναντ (0-3), κλείνοντας μια θέση στους «16» του Europa League.

Εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού τσέκαρε τόσο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όσο και η Σεβίλλη. Οι Πορτογάλοι διέλυσαν εκτός έδρας την Μίντιλαντ (0-4), ενώ η ομάδα του Σαμπαόλι ηττήθηκε (2-0) από την Αϊντχόφεν. Οι Σεβιγιάνοι είχαν ως… προίκα το εμφατικό 3-0 του πρώτου αγώνα.

Ο Ντι Μαρία ήταν απολαυστικός στη Γαλλία, παίρνοντας από το χεράκι τη Γιουβέντους. Μόλις στο 5ο λεπτό και με γκολ-ποίημα από τη γωνιά της μεγάλης περιοχής, ο Αργεντινός σταρ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Αλέγκρι.

Μάλιστα στο 17’ ο Ντι Μαρία έκανε μαγική ενέργεια από δεξιά, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Παλουά. Ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι και απέβαλλε μάλιστα τον αμυντικό των Γάλλων και ο Αργεντινός εκτέλεσε εύστοχα για το 0-2.

Οι Μπιανκονέρι έκαναν ότι ήθελαν στο Stade de la Beaujoire και στο 75ο λεπτό μετά από κόρνερ του Ντι Μαρία, ο Σάντρο πήρε την κεφαλιά και ο Λαφόντ έσωσε, ενώ στο 78’ ο Λαφόντ νίκησε τον Βραζιλιάνο σε μοναδικό τετ α τετ. Ωστόσο η φάση συνεχίστηκε, ο Βλάχοβιτς σέντραρε από αριστερά και ο Ντι Μαρία με κεφαλιά (χατ τρικ) στο πίσω δοκάρι έγραψε το τελικό 0-3.

ΝΑΝΤ: Λαφόντ, Σεντόνζ, Καστελετό, Μογέ (73’ Γκεσάν), Παλουά, Ζιροτό, Σισοκό (46’ Mουτουσαμί), Κιριβελά (24’ Τραορέ), Μπλας, Ντελόρ (46’ Γκαναγκό), Σιμόν (73’ Μοχάμεντ).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Σίλιο (65’ Κουαδράδο), Μπρέμερ, Ντανίλο (82’ Μπονουτσι), Σάντρο, Κόστιτς (83′ Ίλινγκ Ζούνιορ), Λοκατέλι, Φατζιόλι, Ραμπιό, Ντι Μαρία (82’ Παρέδες), Κεν (65’ Βλάχοβιτς).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ναντ-Γιουβέντους 0-3

Μίντιλαντ-Σπόρτινγκ 0-4

Αϊντχόφεν – Σεβίλλη 2-0

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024