Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Eπανέρχονται τα σενάρια εξέλιξης της Toyota Supra GRMN

Eπανέρχονται τα σενάρια εξέλιξης της Toyota Supra GRMN

H Τoyota φέρεται να προετοιμάζει μια αποχαιρετιστήρια έκδοση για την πέμπτη γενιά της Supra με την υπογραφή της Gazoo Racing

Η ιαπωνική φίρμα έχει δηλώσει την πρόθεσή της να αντικαταστήσει τη Supra με μια νέα γενιά η οποία προς το παρόν παραμένει άγνωστο κατά πόσο θα αξιοποιήσει υβριδική ή πλήρως ηλεκτρική τεχνολογία. Το σίγουρο είναι πάντως ότι η μέχρι σήμερα γνωστή Supra πλησιάζει στο τέλος της διαδρομής της, αφορμή την οποία η Toyota δεν σκοπεύει να αφήσει ανεκμετάλλευτη, χαρίζοντας στο coupe της μια θεαματική «έξοδο».

Αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες θα φέρει την υπογραφή της Gazoo Racing η οποία αναμένεται να επιμεληθεί μια νέα και ισχυρότερη όλων έκδοση εν είδει αποχαιρετισμού στην παραδοσιακή εποχή της Supra.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία αναφέρουν ότι η κορυφαία έκδοση του ιαπωνικού coupe το οποίο μοιράζεται πολλά κοινά με την BMW Z4, θα αξιοποιήσει τον twin-turbo κινητήρα 3,0 λίτρων που διαθέτει στο οπλοστάσιο της η BMW M. Στην περίπτωση της Supra η εκδοχή ισχύος που αναμένεται να αξιοποιηθεί είναι αυτή των 550 ίππων, δηλαδή στην παραλλαγή που εξοπλίζει τις  M4 CSL και M3 CS.

Tην αφθονία ισχύος θα πλαισιώσουν μια σειρά από εκτεταμένες αλλαγές σε πλαίσιο και ανάρτηση ενώ φυσικά, αναβαθμισμένη προδιαγράφεται και η εικόνα με αναθεωρημένα αεροδυναμικά βοηθήματα, ανασχεδιασμένα στοιχεία που θα στοιχειοθετούν (και) οπτικά τον χαρακτήρα της κορυφαίας Supra.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024