ΣΥΡΙΖΑ: Με την παροιμία «Κυριακή κοντή γιορτή» η απάντηση στην ομιλία Μητσοτάκη
Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Με την παροιμία «Κυριακή κοντή γιορτή» απάντησε η αξιωματική Αντιπολίτευση στην ομιλία που πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη, στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τις ρυθμίσεις των χρεών.
«Το πιο σύντομο ανέκδοτο που έχουμε ακούσει ποτέ είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης στηρίζει τους αδύναμους», ανέφερε αρχικά η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, ενώ χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «πρωθυπουργό της αισχροκέρδειας και των μεγάλων συμφερόντων που τόλμησε σήμερα να το ισχυριστεί στη Βουλή, όπου εμφανίστηκε σαν τον κλέφτη».
«Αντί να δώσει ημερομηνία εκλογών…»
«Ο μόνος λόγος που είχε ο κ. Μητσοτάκης να πάει στη Βουλή θα ήταν για να δώσει την ημερομηνία εκλογών. Αντί να κάνει αυτό, εμφανίστηκε για να παριστάνει ότι κυβερνά κάποια άλλη χώρα, συνεχίζοντας να εμπαίζει τους πολίτες» συνεχίζει η ανακοίνωση.
Επίσης αναφέρουν ότι: «Κάποιος από τους πολλούς επικοινωνιολόγους που τον συμβουλεύουν θα έπρεπε τουλάχιστον να του εξηγήσει ότι είναι προκλητικό να εμφανίζεται τόσο αλαζονικός και να αγνοεί τις δυσκολίες που περνάει ο κόσμος. Να αγνοεί ότι η κυβέρνησή του έχει φτωχοποιήσει τη μεσαία τάξη με την αφαίμαξη των εισοδημάτων της στο σούπερ μάρκετ, στα πρατήρια της βενζίνης, στους λογαριασμούς του ρεύματος. Και ότι ετοιμάζεται τώρα να τις λεηλατήσει και να υφαρπάξει την περιουσία τους με το τσουνάμι των πλειστηριασμών που έρχεται, μετά την πλήρη άρση προστασίας και το νέο πτωχευτικό».
Η ανακοίνωση κλείνει με την παροιμία: «Κυριακή κοντή γιορτή όμως…»
- Σύλληψη 19χρονου για απόπειρα βιασμού 14χρονης σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι
- Ο Φορλάν ανέλαβε την Ουρουγουάη μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ (pic)
- Γεννήσεις: Κατάρρευση την τελευταία 20ετία – Χαμηλά εισοδήματα και στεγαστική κρίση ανάμεσα στις αιτίες
- Μήπως οι γυναίκες είναι αυτές που κινούν τα νήματα στην Οδύσσεια;
- Ρόδρι: «Ο Λαμίν Γιαμάλ πρέπει να ηρεμήσει το άγχος του»
- Τα «αόρατα» σκυλάκια των καταφυγίων: Ψυχές που καρτερούν μια ζεστή αγκαλιά
- Κρήτη: Τροχαίο με νεκρό μοτοσικλετιστή στον ΒΟΑΚ – Η μηχανή του συγκρούστηκε με βαν
- Σίνερ για την κατάκτηση του Wimbledon: «Αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά, πέρασα μία δύσκολη περίοδο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442