
Σεπόλια: Στην φυλακή ακόμα δύο άτομα για τον βιασμό της 12χρονης – Για συμπληρωματική απολογία ο Μίχος
Μεταξύ των έξι είναι και ο διαιτητής-οδοντοτεχνίτης ο οποίος έχει λάβει προθεσμία για την Παρασκευή.
Στη φυλακή οδηγούνται δύο ακόμη άνδρες οι οποίοι κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με την 12χρονη από τα Σεπόλια η οποία έχει περάσει θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης.
Οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι όπως και τέσσερα ακόμα πρόσωπα έλαβαν κλήσεις από την ανακρίτρια η οποία χειρίζεται τη δυσώδη αυτή υπόθεση για να απολογηθούν μετά την τελευταία κατάθεση που έδωσε η ανήλικη στις αρχές, αναγνωρίζοντάς τους συγκεκριμένους κατηγορουμένους ως κακοποιητές της.
Μεταξύ των έξι είναι και ο διαιτητής-οδοντοτεχνίτης ο οποίος έχει λάβει προθεσμία για την Παρασκευή.
Την ίδια ώρα σε συμπληρωματική απολογία καλείται ο φερόμενος ως πρωταγωνιστής της υπόθεσης Ηλίας Μίχος ο οποίος είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Οκτώβριο.
- Δικαστής επικρίνει τον Τραμπ για τη «θρασύτατη» προσπάθειά του να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…



