Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Θρήνος για τον 20χρονο Τάσο – Σήμερα η κηδεία του

Κρήτη: Θρήνος για τον 20χρονο Τάσο – Σήμερα η κηδεία του

Θρήνος για τον νεαρό που έχασε τη ζωή σε φρικτό τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Χανίων ο θάνατος του 20χρονου Τάσου, ο οποίος «έσβησε» στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου.

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Το στερνό αντίο θα πουν σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, φίλοι και συγγενείς στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρα στο Μοδί Κυδωνίας, όπου θα γίνει η κηδεία του, στις 3 το μεσημέρι. Η ταφή του θα γίνει στο εκεί κοιμητήριο.

Ο 20χρονος καταδρομέας της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών Μάλεμε έχασε τη ζωή του σε ένα τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο-καρμανιόλα Χανίων-αεροδρομίου, έξω από το εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στο Αρώνι Ακρωτηρίου.

Ήταν 1:30 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς τα Χανιά, έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε στον κορμό ενός δέντρου και εκτινάχθηκε στο αντίθετο ρεύμα. Για τον απεγκλωβισμό του από τα συντρίμμια χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Όταν ανασύρθηκε, ήταν ήδη αργά για τον 20χρονο Τάσο.

O άτυχος νέος, το μικρότερο παιδί του πρωτοπρεσβύτερου της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, κατατάχθηκε στις ειδικές δυνάμεις του Στρατού τον περασμένο Νοέμβριο και υπηρετούσε τη θητεία του στο Μάλεμε.

«Μια η ώρα του μίλησα και μιάμιση σκοτώθηκε»

Συντετριμμένη για τον χαμό του παιδιού της μίλησε στο Star, «Αλήθειες με την Ζήνα», η μητέρα του 20χρονου Τάσου.

“Ήταν ένα παιδί που έμαθε από πολύ μικρός να παλεύει τη ζωή. Δεμένος με την οικογένεια, ότι πρόβλημα αντιμετώπιζε ήταν μαζί της. Και πάντα έδινε δύναμη στη μάνα.. της έλεγε κουράγιο μάνα κουράγιο, θα τα καταφέρουμε μάνα”.

“Είχε μεγαλώσει γρήγορα, αυτός ήταν ο Τάσος… πάλευε για το χατήρι του θεού” συνέχισε η μητέρα του.

“Το πρώτο πράγμα που αγάπησε πολύ ήτανε να δουλεύει στη γη”, πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως όνειρό του ήταν η Πυροσβεστική…

“Πιστεύω έκλεισαν τα μάτια του από την κούραση” είπε η μητέρα μιλώντας για το μοιραίο δυστύχημα. “Μία η ώρα του μίλησα και μιάμιση σκοτώθηκε. Είχε εξυπηρετήσει ένα φίλο του και το παιδί αυτό είχε πιεί και για να μην το αφήσει να οδηγήσει να πάθει κάτι, το πήγε στο σπίτι του και στην επιστροφή έχασα το δικό μου παιδάκι” κατέληξε.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024