Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Αλεξανδρούπολη, στο Χειμερινό πρωτάθλημα OPEN, το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού.
Ο Θρύλος αναδείχθηκε πρώτος στους Χειμερινούς αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό κολυμβητήριο «Δ. Μιχαλεντζάκης», κατακτώντας 28 μετάλλια, 12 χρυσά, εννιά ασημένια και επτά χάλκινα!
Την Κυριακή (19/2), την τρίτη και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης στην Αλεξανδρούπολη, οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες των «ερυθρόλευκων» κέρδισαν εννιά μετάλλια, εκ των οποίων τέσσερα χρυσά, τρία ασημένια και δύο χάλκινα.
Ο Απόστολος Χρήστου του Ολυμπιακού αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής των Χειμερινών αγώνων OPEN, ενώ ο Απόστολος Παπαστάμος, με το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. μικτή (4:15.39), «έπιασε» το όριο πρόκρισης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (4:17.48).
Αναλυτικά, τα μετάλλια του Θρύλου την τρίτη μέρα του Χειμερινού πρωταθλήματος OPEN:
Μαρία Τροχαλάκη: «Ήταν μία πολύ καλή κούρσα. Το περίμενα ότι θα καταφέρω κάτι καλύτερο από το πρωί και φαίνεται, ότι η δουλειά μου ανταμείβεται. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική και συνεχίζουμε για το καλύτερο».
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»