Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σαμασεκού: «Χαρούμενος που σκόραρα, πάμε για τη νίκη στο ντέρμπι»

Σαμασεκού: «Χαρούμενος που σκόραρα, πάμε για τη νίκη στο ντέρμπι»

Ο μέσος από το Μάλι μίλησε για το γκολ που πέτυχε στη Λαμία και έδωσε το… σύνθημα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τη χαρά του για το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λαμία και την ικανοποίησή του για τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 εξέφρασε ο Ντιαντιέ Σαμασεκού.

«Χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τις επόμενες νίκες», ανέφερε ο μέσος από το Μάλι στις δηλώσεις που έκανε στο Olympiacos TV και έδωσε το… σύνθημα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Ανυπομονούμε για την επόμενη εβδομάδα, θέλουμε να νικήσουμε».

Οι δηλώσεις του Σαμασέκου:

«Θέλω να συγχαρώ όλους μου τους συμπαίκτες, ήταν πολύ σημαντική νίκη. Ήρθαμε σε αυτό το παιχνίδι με σκοπό να το κερδίσουμε. Το κερδίσαμε με τρία γκολ, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γι’ αυτό. Χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τις επόμενες νίκες».

Για το τι είπαν οι συμπαίκτες του μετά το γκολ: «Ήταν ένα αστείο που επικρατούσε όλη την εβδομάδα μου έλεγαν ότι θα σκοράρω σε αυτό το παιχνίδι. Όταν έγινε, είπα ότι θα νικήσουμε, ήταν σαν μια στο εκατομμύριο να συμβεί αυτό που είχαν προβλέψει. Μου είχε λείψει αυτό το συναίσθημα και ελπίζω να πετύχω κι άλλα».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ακόμη νωρίς, γιατί μόλις βγήκα από αυτό το παιχνίδι. Ανυπομονούμε για την επόμενη εβδομάδα, σημαντικό να γίνει καλή προετοιμασία. Θέλουμε να νικήσουμε, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024