Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πετάς χαρταετό; 7 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις για την Καθαρά Δευτέρα

Πετάς χαρταετό; 7 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις για την Καθαρά Δευτέρα

Στρώστε το σαρακοστιανό τραπέζι στην εξοχή

Η Καθαρά Δευτέρα είναι μια μέρα που όλοι αναζητάμε για να κάνουμε μια κοντινή εξόρμηση στην εξοχή για πικνίκ, ώστε να απολαύσουμε το πέταγμα του χαρταετού, ειδικά μάλιστα αν έχουμε και μικρά παιδιά.

Αν και εσείς ψάχνετε την ευκαιρία για να κάνετε μια μικρή απόδραση, η Καθαρά Δευτέρα είναι αυτή η μέρα. Δεν χρειάζονται πολλά. Το καλάθι του πικνίκ σας, παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα και πολλή καλή διάθεση.

Και μην ξεχάσετε φυσικά τον χαρταετό, αφού Καθαρά Δευτέρα χωρίς χαρταετό δεν γίνεται.

Αυτό που χρειάζεστε για μια ανέμελη μέρα σε κάποιο πάρκο της πόλης ή στην εξοχή είναι η σωστή οργάνωση.

Φτιάξτε το καλάθι σας από την προηγούμενη μέρα ή νωρίς το πρωί ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να ξεχάσετε κάτι.

Τι θα χρειαστείτε; Ολα τα απαραίτητα είδη σερβιρίσματος, όπως χαρτοπετσέτες, μαχαιροπήρουνα, πιάτα, ποτήρια, φαγητό και ποτά.

Βάλτε στο καλάθι σας το αγαπημένο σας τραπεζομάντηλο ή επιλέξετε τραπεζομάντηλα μιας χρήσης.

Φροντίστε να έχετε μαζί σας και ένα φορητό ψυγειάκι προκειμένου να διατηρήσετε δροσερά τα ποτά σας και ίσως κάποια σαρακοστιανά εδέσματα.

Δεν χρειάζεται να γεμίσετε το καλάθι σας με πολλά φαγητά.

Εκτός από την παραδοσιακή λαγάνα που θα βρείτε σε όλους τους φούρνους, πάρτε μαζί σας, ταραμοσαλάτα, ντολμαδάκια, χαλβά, ελιές.

Αν δεν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας τον χαρταετό, αγοράστε έναν έτοιμο. Φροντίστε να μην ξεχάστε την ουρά αφού αυτό είναι το μυστικό για να πετάξει ψηλά ο χαρταετός σας.

Για το τέλειο πικνίκ πάρτε μαζί σας φορητά ηχεία και να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική. Μη ξεχάσατε φυσικά να αποθανατίσετε τις στιγμές με το αγαπημένο σας smartphone ή τη φωτογραφική σας μηχανή.

Προκειμένου να είστε έτοιμοι για το πικνίκ σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα ξεχάσετε κάτι μπείτε στο SHOPFLIX.gr και επιλέξτε όλα όσα θα χρειαστείτε για να περάσετε μια τέλεια Καθαρά Δευτέρα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Επωφεληθείτε από τις  χειμερινές εκπτώσεις και αγοράστε όλα όσα χρειάζεστε, ενώ επιλέξτε την υπηρεσία παράδοσης SHOPFLIX ME TH MIA ώστε όλα σας τα προϊόντα να σας παραδοθούν έγκαιρα σε μια μόνο αποστολή σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024