Καθαρά Δευτέρα: Κακοκαιρία και χιόνια – Νέες προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων
Ο καιρός θα θυμίζει και πάλι χειμώνα
Κακός θα είναι ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο οποίος προέβλεψε ότι το σκηνικό αλλάζει και έρχονται βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά.
Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook αναφέρει ότι την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα θυμίζει και πάλι χειμώνα, σημειώνοντας ότι ο ανοιξιάτικος καιρός θα διατηρηθεί μέχρι την Παρασκευή, αλλά στη συνέχεια αυτό αλλάζει.
Η ανάρτηση Μαρουσάκη
Αναλυτικά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρει στην ανάρτησή του:
«Ανοιξιάτικος ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή για να μας τα χαλάσει στη συνέχεια (Κυριακή κυρίως και μετά) με αρκετές βροχές, πτώση της θερμοκρασίας αλλά και χιόνια στα βουνά μας».
- Ήχησε το 112 σε Αρκαδία, Μεσσηνία, Κορινθία και Λακωνία – «Περιορίστε τις μετακινήσεις στις απολύτως αναγκαίες»
- «Εκρηκτική» η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Καραϊσκάκη – Το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού (vid+pics)
- Κρίσιμη μαρτυρία για τη Λόρα από το Βερολίνο – Δόθηκε παράταση στο Amber Alert
- Επίθεση Δούκα και Γερουλάνου σε Ανδρουλάκη με πρόφαση τη «βελόνα» του ΠΑΣΟΚ, που φροντίζουν με τη στάση τους να μην κουνηθεί
- Καιρός: Ακραίας επικινδυνότητας η κακοκαιρία την Τετάρτη – Οι 7 κόκκινες περιοχές – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Ισπανία: Στους 42 οι νεκροί του σιδηροδρομικού δυστυχήματος – Συνεχίζουν να ανασύρουν νεκρούς
