
Ηράκλειο: Πέθανε ο 40χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά με αλυσοπρίονο
Η είδηση βύθισε την οικογένειά του και τους φίλους του στην οδύνη.
Πέθανε ο 40χρονος Σταμάτης Περβολαράκης που είχε τραυματιστεί σοβαρά με αλυσοπρίονο στο Ηράκλειο. Ο 40χρονος παρέμενε σε κρίσιμη κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, άφησε την τελευταία του πνοή στις 10:30 το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου, Στέλιο Κτενιαδάκη.
Πώς τραυματίστηκε
Το πρωί του περασμένου Σαββάτου, ο άτυχος 40χρονος, μαζί με συγγενικό του πρόσωπο, κλάδευαν ελαιόδεντρα, στην περιοχή της Ελιάς του δήμου Χερσονήσου. Ο 40χρονος τραυματίστηκε βαριά με το αλυσοπρίονο στο ύψος της μασχάλης, υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία και στη συνέχεια ανακοπή και χρειάστηκε να καταβληθεί υπεράνθρωπη προσπάθεια από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ αρχικά και στη συνέχεια από τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Ωστόσο, όπως αναφέραμε παραπάνω, ο 40χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο, βυθίζοντας στην οδύνη την οικογένειά του και τους φίλους του.
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Γιορτή σήμερα 7 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]



