Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εξαφάνιση Κορωπί: Η μαρτυρία για την Αρτέμιδα που αλλάζει τα δεδομένα

Εξαφάνιση Κορωπί: Η μαρτυρία για την Αρτέμιδα που αλλάζει τα δεδομένα

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών βρίσκεται η μαρτυρία μιας γυναίκας που ισχυρίζεται ότι είδε την Άρτεμις σε πόλη της Σουηδίας.

Δύο χρόνια μετά την εξαφάνισή της Άρτεμης, μια μαρτυρία φέρνει νέα τροπή στην υπόθεση.

Πρόκειται για την κατάθεση μιας γυναίκας στο Ανθρωποκτονιών, η οποία ισχυρίζεται ότι είδε την Άρτεμη στη Σουηδία την περίοδο των Χριστουγέννων.

«Με έξοδα της οικογένειας έφεραν τη μάρτυρα στο Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει και περιμένουμε τις εξελίξεις. Αυτό που θέλω να καταθέσω εγώ και η οικογένεια είναι ότι παρόλο που έχει κρατηθεί το υλικό από κάμερες στο Γκέτεμποργκ, εμείς ακόμα δεν το έχουμε δει και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν όντως πρόκειται για την Άρτεμη. Περιμένουμε εδώ και δυόμιση μήνες», δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Αναστάσιος Ντούγκας.

Μάλιστα, κατήγγειλε μεγάλη καθυστέρηση των αρχών και εξέφρασε τον φόβο ότι το υλικό μπορεί να χαθεί.

Τι υποστηρίζει η μάρτυρας

Η μάρτυρας είχε υποστηρίξει ότι είδε την Άρτεμις Βασίλη σε εμπορικό κέντρο στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, παρέα με δύο κοπέλες και έναν άνδρα, ο οποίος την αποκάλεσε «Έμι», ενώ την άκουσε να μιλάει αγγλικά και αλβανικά.

Όταν αντιλήφθηκε ότι μοιάζει με την εξαφανισμένη Άρτεμις, η γυναίκα τη ρώτησε αν είναι αυτή και εκείνη τράπηκε αμέσως σε φυγή. Ωστόσο, η μάρτυρας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ρούλας Κουσκουρή στις Αλήθειες με τη Ζήνα, η μάρτυρας κατάφερε να συγκρατήσει κάποια από τα στοιχεία της πινακίδας και οι σουηδικές αρχές προσπαθούν να τα ταυτοποιήσουν.

Η μάρτυρας είχε έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς της κοπέλας, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Σουηδία και συναντήθηκαν μαζί της. Όπως είχε δηλώσει ο δικηγόρος της οικογένειας της Άρτεμις έδειχνε πεπεισμένη ότι το κορίτσι που είδε ήταν εκείνη.

«Διαρρέουν ότι η Άρτεμις έχει βρεθεί»

Από την πλευρά του, ο πατέρας της Άρτεμις που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, κατήγγειλε μεγάλη καθυστέρηση των αρχών στην έρευνα και εξαπέλυσε πυρά κατά του αστυνομικού τμήματος Κορωπίου.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι κάποιος στην περιοχή γνωρίζει τι συμβαίνει στην κόρη του: «Κάποιος ξέρει για την κόρη μου στο Κορωπί και το κρύβει», δήλωσε. Μάλιστα, αποκάλυψε μαζί με τον δικηγόρο του ότι οι φίλες της Άρτεμις διαρρέουν την πληροφορία ότι το κορίτσι έχει βρεθεί.

«Θέλω να κάνω μια έκκληση στην κόρη μου. Αν μας ακούει, αν επιτρέπεται… Να μας πάρει ένα τηλέφωνο ότι ζει, αν της το επιτρέπουν», είπε ο πατέρας της με δάκρυα στα μάτια.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024