
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η δίψα για τίτλους δεν σταματάει»
Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους από την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, επικρατώντας εύκολα του Περιστερίου στον τελικό του Final-8 της Κρήτης, με τους προέδρους της ομάδας, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο να μην κρύβουν τη χαρά τους αλλά και τη δίψα τους για ακόμα περισσότερους τίτλους.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για τους τίτλους και για αυτά που έρχονται. Η ομάδα παίζει εντυπωσιακό μπάσκετ τη θαυμάζει όλη η Ευρώπη».
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος συμπλήρωσε: «Αυτό που βλέπουμε σήμερα έχει ξεκινήσει πάρα πολλά χρόνια, με επιμονή, με ό,τι έχουμε περάσει. Αυτό δεν αρκεί μόνο του, θέλει χημεία ομάδας με προπονητή, προέδρους.
Τα έχουμε πετύχει αυτά και βλέπουμε αυτά που βλέπουμε. Η δίψα για τίτλους δε σταματάει. Τον σημερινό τίτλο τον αφιερώνω στα παιδιά μου».
- Λαμία: 17χρονος κατέρρευσε σε πλατεία και πέθανε μπροστά στους φίλους του
- Η διαχείριση των hydration breaks στη La Liga
- «Πως να σκοτώσετε τη Μελάνια Τραμπ» – Βίντεο από το Ιράν ενθαρρύνει τη δολοφονία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ
- Πυρκαγιές: Η άλλη όψη του ελληνικού καλοκαιριού
- Ο «σκοτεινός και βίαιος υπόκοσμος» της παράνομης διακίνησης ερπετών σε ένα νέο ντοκιμαντέρ
- Το φετινό Ελ Νίνιο θα είναι «το ισχυρότερο που έχει καταγραφεί ποτέ» – Κακά μαντάτα για τον καιρό μέχρι το 2027
