Ο κόουτς…Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε το Celebs Game
Εθισμένος στις νίκες αποδεικνύεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος δε χάνει ούτε σαν προπονητής και οδήγησε στη νίκη με 81-78 την ομάδα του Ντουέιν Γουέιντ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μπήκε για λίγο στην θέση του προπονητή και απέδειξε ότι έχει…προοπτικές και για αυτόν τον ρόλο. Με βοηθούς του τα αδέρφια του, Θανάση και Άλεξ, οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.
MVP του Celebs Game, αναδείχθηκε ο DJ Metcalf, που σημείωσε 20 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του Ντουέιν Γουέιντ και του «προπονητή» του, Γιάννη.
Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο χάρηκαν με τη ψυχή τους το παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια των εκδηλώσεων ενόψει του All Star Game στο Σολτ Λέικ Σίτι, με τη συμμετοχή του Γιάννη να είναι αβέβαιη, λόγω τραυματισμού στον καρπό από το παιχνίδι με τους Μπουλς.
A potential game-tying bucket at the end of the game almost spoiled the celebration, but Team Dwyane & The Antetokounbros secured the win!! pic.twitter.com/GkyBk553K8
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σπουδαίες αναμετρήσεις προέκυψαν στους «16» του Champions League, με το Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει. - Τα «ζευγάρια» και όλο το μονομάτι ως τον τελικό.
Παροξυσμός για τον Μέσι στο Πουέρτο Ρίκο, σε φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με την τοπική Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε - «Ντου» φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσουν τον θρύλο της μπάλας.