Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άστον Βίλα – Άρσεναλ 2-4: Γλίτωσαν στο φινάλε οι «κανονιέρηδες»

Άστον Βίλα – Άρσεναλ 2-4: Γλίτωσαν στο φινάλε οι «κανονιέρηδες»

Η Άρσεναλ έφτασε κοντά σε ακόμα μία απώλεια βαθμών, αλλά στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Άστον Βίλα, βρήκε 2 γκολ που της έδωσαν μια πολύτιμη νίκη στη μάχη του τίτλου.

Μεγάλη νίκη για την Άρσεναλ στο κυνήγι του πρωταθλήματος. Οι «κανονιέρηδες» έφτασαν κοντά σε ακόμα μία απώλεια βαθμών στην Premier League, ωστόσο κατάφερε να βρει το γκολ που της χάρισε τη νίκη, στις καθυστερήσεις του αγώνα, με το αυτογκόλ του Μαρτίνες μετά από σουτ του Ζορζίνιο. Ο Μαρτινέλι στο 90+8′ ολοκλήρωσε την ανατροπή, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Οι «χωριάτες» κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 5ο λεπτό χάρη στο γκολ του Γουίτκινς που ξέφυγε από αριστερά, άδειασε τον Σαλιμπά με ωραία ντρίμπλα και νίκησε τον Ράμσντεϊλ. Η Άρσεναλ ωστόσο βρήκε άμεσα απάντηση με τον Σακά να εκμεταλλεύεται την κακή απομάκρυνση του Μινγκς και με εντυπωσιακό βολέ να κάνει το 1-1.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι δεν το έβαλε κάτω, δημιούργησε ευκαιρίες και μετά από μια εξαιρετική ομαδική συνεργασία πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 31′ με τον Κουτίνιο να πλασάρει ιδανικά μετά από ασίστ του Μορένο για το 2-1, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Και στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν τον τρόπο να φέρουν το ματς στα ίσα, με τον Ζιντσένκο στο 61′. Το ματς έγινε ροντέο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ στα εναπομείναντα λεπτά. Τελικά ο Ζορζίνιο και η τύχη έδωσαν εν μέρει τη νίκη στους Λονδρέζους, με τον Ιταλό να εξαπολύει έναν κεραυνό στις καθυστερήσεις, την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του Μαρτίνε πριν καταλήξει στα δίχτυα. Η Άρσεναλ στο 90+8′ κι ενώ ο Αργεντινός τερματοφύλακας είχε ανέβει για ένα κόρνερ που είχαν κερδίσει οι γηπεδούχοι, ο Μαρτινέλι πήρε την μπάλα έφυγε στην κόντρα και σε κενή εστία έκανε το 2-4 και τελείωσε την υπόθεση νίκη.

Αυτή είναι η βαθμολογία της Premier League:

Sports in

Με Φουντούλη και Γεννηδουνιά συνεχίζει να γράφει ιστορία

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final 4 μετά από πέντε χρόνια και ήδη κάνει όνειρα για την ανάδειξη του σε πρωταθλητή Ευρώπης για τρίτη φορά μετά το 2002 και το 2018.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024