Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Sin Boy: Χαμός με τα βίντεο του τραπερ - «Πιαστήκατε όλοι κορόιδα»

Sin Boy: Χαμός με τα βίντεο του τραπερ – «Πιαστήκατε όλοι κορόιδα»

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε ο Sin Boy

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες με τις φήμες που θέλουν τον Sin Boy να έχει πεθάνει σε νοσοκομείο του Κοσόβου έπειτα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Παρά τις φήμες που κυκλοφορούν τόσες ημέρες, ο τράπερ δεν έχει βγει να τις διαψεύσει, ενώ οι «επιβεβαιώσεις» του θανάτου του μέσα από το προφίλ του, αλλά και από τον λογαριασμό της αδερφής του, μοιάζουν περισσότερο με τρολάρισμα, παρά με την ανακοίνωση ενός θανάτου.

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα»  έχουν γράψει, παραδείγματος χάριν, στο προφίλ του.

Η οικογένειά του ακόμη δεν έχει βγει να επιβεβαιώσει δημόσια το γεγονός, παρά μόνο κάνει αναρτήσεις στα social media. Η αδερφή του Έλενα, δημοσίευσε στο δικό της προφίλ στο Instagram την ίδια με την παραπάνω ανάρτηση ως story και το μόνο που σημειώσει είναι απλά η φράση: «Rip».

Η δυσπιστία, βέβαια, συνεχίζει να υπάρχει, καθώς θεωρείται περίεργο το να έχει δημοσιευθεί στον ίδιο του τον λογαριασμό η είδηση πως πέθανε, ενώ και η ανάρτηση της αδερφής του δεν φαίνεται να πείθει πολύ.

Η αλήθεια, ωστόσο, θα λάμψει από μέρα σε μέρα, εφόσον οι γονείς ή οι φίλοι του προχωρήσουν σε κάποια ενέργεια για να τιμήσουν την μνήμη του ή εν τέλει βγει εκείνος και εξηγήσει τι είναι όλο αυτό που συμβαίνει.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο η μητέρα του Sin Boy άλλαξε την φωτογραφία του προφίλ της στο Instagram με μια σκέτη μαύρη, ενώ έχει να κάνει κάποια ανάρτηση εδώ και 5 ημέρες.

Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως πρόκειται για κάποιου είδους διαφημιστικό τρικ.

Τα αινιγματικά βίντεο του Sin Boy στο TikTok

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ημέρες πριν τον υποτιθέμενο θάνατό του, ο Sin Boy είχε δημοσιεύσει στο προφίλ του στο TikTok βίντεο, στα οποία τραγουδούσε και χόρευε στίχους κομματιού που έλεγαν: «Πιαστήκατε όλοι κορόιδα».

Ήταν τυχαίο ή ήταν ένα έμμεσο μήνυμα για όσα θα ακολουθούσαν;

Δείτε τα βίντεο

@sinboymc♬ Sination – Sin Boy

@sinboymc♬ Sination – Sin Boy

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024