Το TikTok έχει γίνει αγαπημένη της πλατφόρμα, καθώς τη χρησιμοποιεί συχνά για να μοιράζεται με το διαδικτυακό κοινό της διάφορα -χιουμοριστικά κυρίως- βίντεο.
Πριν λίγο καιρό και μερικές ώρες πριν το σόου της στα Mad Walk 2023 στην Αθήνα ανέβασε στο προφίλ της ένα κλιπ, που τη δείχνει να κάνει διάδρομο με ψηλοτάκουνα παπούτσια και ένα ποτήρι κρασί.
Το βίντεο έγινε viral και η Καλομοίρα το επανέλαβε λίγο διαφορετικά.
Αυτή τη φορά, επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό και διάφορα αξεσουάρ, ενώ συγχρονίζει τα χείλη της σε έναν γνώριμο ήχο, που μιλά περί επιτυχίας.
Η ανάρτηση απέσπασε από την πρώτη ώρα στην πλατφόρμα, εκατοντάδες σχόλια και likes από τους ακολούθους της.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.