Βουλή: Άρση ασυλίας Πολάκη εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας για συκοφαντικές αναρτήσεις κατά Μαραβέγια
Την απόφαση για την άρση ή μη της ασυλίας Πολάκη θα λάβει η Ολομέλεια.
Την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη, για τις συκοφαντικές αναρτήσεις που είχε κάνει στο διαδίκτυο εναντίον του συνάδελφου του Κωνσταντίνου Mαραβέγια εισηγείται στην Ολομέλεια, η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Η υπόθεση αφορά σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που έχει καταθέσει εναντίον του, ο βουλευτής της ΝΔ με αφορμή τα όσα έχει πει κυρίως στο διαδίκτυο με τις αναρτήσεις του στο πλαίσιο της υπόθεσης της εταιρίας Μαραβέγια και του αναπτυξιακού νόμου.
Στην επιτροπή υπέρ της άρσης της ασυλίας Πολάκη ψήφισε η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστός στη συνήθη πια τακτική του απείχε, όπως όμως και το ΠΑΣΟΚ, καθώς όπως αναφέρουν πηγές της επιτροπής, ο βουλευτής μέλος της, Ιλχάν δεν πρόλαβε να παραστεί στη συνεδρίαση. Πάντως τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, καταψήφισαν την άρση της ασυλίας.
Σε κάθε περίπτωση την απόφαση για την άρση ή μη της ασυλίας Πολάκη θα λάβει η Ολομέλεια -πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα- με ονομαστική ψηφοφορία.
- Φοιτητικά δάνεια στις ΗΠΑ: Η κρίση που ήρθε με καθυστέρηση
- Τέλος εποχής στη Ryanair: Ο Ο’Λίρι μιλά για τη διαδοχή του
- Warner Bros: Το προοίμιο ενός πραγματικού πολέμου για τις υπηρεσίες streaming
- Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Κυψέλης – Βίντεο ντοκουμέντο
- Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Μπράουν για τις δολοφονίες στις εγκαταστάσεις του
- Βολιβία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από έντονες πλημμύρες

