
Αντικατάσταση αγωγών ύδρευσης, σε όλο το νησί της Σκιάθου
Οι εργασίες αντικατάστασης του συνόλου των αγωγών ύδρευσης στη Σκιάθο είναι σε εξέλιξη, με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών ύδρευσης του νησιού.
Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες για την αντικατάσταση των αγωγών ύδρευσης, στο σύνολο του δικτύου στη Σκιάθο. Έχει κατασκευαστεί το κεντρικό δίκτυο μεταφοράς νερού από τις δυο γεωτρήσεις έως το φρέαρ υδροληψίας της Φτελιάς, συνολικού μήκους 1,4 χλμ. (18,27% του συνόλου των αγωγών).
Ξεκινά η τοποθέτηση της νέας δεξαμενής στο αντλιοστάσιο της Φτελιάς και είναι σε εξέλιξη η επέκταση του δικτύου προς την Ακρόπολη. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 970.000 ευρώ, υλοποιείται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και ΔΕΥΑ Σκιάθου και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης».
Αντικειμενικός στόχος του έργου είναι να διασφαλιστεί ποιοτικό και επαρκές πόσιμο νερό για την Σκιάθο, που πέρα του μόνιμου πληθυσμού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες υποδέχεται πολλές χιλιάδες επισκεπτών και η συνεχής ροή πόσιμου νερού σε συνδυασμό με την ποιότητα, είναι μια σημαντική συνθήκη για έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό.
- Μέριλιν Μονρόε: Μια έκθεση αμφισβητεί όσα πιστεύαμε για το μεγαλύτερο σύμβολο του Χόλιγουντ
- Βρετανία: Εκλήθη από το υπουργείο Εξωτερικών ο Ρώσος πρέσβης μετά την επίθεση με drone στη Ρουμανία
- Oμηρικό debate στον Guardian: Γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας στην Οδύσσεια του Νόλαν;
- Έρευνα ΠΑΝΣΥΠΟ για τη στεγαστική κρίση: Άνθρωποι δίχως σπίτια, σπίτια χωρίς ανθρώπους
- Ολυμπιακός: Με 11άδα στον πρώτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό – Ποιοι έμειναν εκτός
- Τουρισμός: Ρεκόρ αεροπορικών αφίξεων για την Κρήτη στην έναρξη της σεζόν



