Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Πως έφτασε η αστυνομία στο ιατρείο του δερματολόγου – Τα ίχνη στο Διαδίκτυο και η κατάθεση της 12χρονης

Σεπόλια: Πως έφτασε η αστυνομία στο ιατρείο του δερματολόγου – Τα ίχνη στο Διαδίκτυο και η κατάθεση της 12χρονης

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τα ηλεκτρονικά ίχνη των βιαστών στο Blindchat, αλλά και τα στοιχεία που τους έδωσε το ανήλικο κορίτσι.

Η σύλληψη του δερματολόγου για το βιασμό της 12χρονης έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην ήσυχη γειτονιά του Κολωνού, μιας και ο 65χρονος γιατρός δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που έχουν αναλάβει την υπόθεση της μαστροπείας στα Σεπόλια, εργάζονταν συστηματικά με τα δεδομένα που είχαν στα χέρια τους, συγκέντρωσαν τα αποδεικτικά στοιχεία και προχώρησαν στις πέντε συλλήψεις.

Κρίσιμη η κατάθεση της 12χρονης

Οι αστυνομικοί είχαν ετοιμάσει από τον προηγούμενο μήνα ένα πλήρη φάκελο με τα πρόσωπα που βρίσκονταν πίσω από τα «μυστικά προφίλ» της εφαρμογής ερωτικών γνωριμιών Blindchat, μέσω της οποίας ο Ηλίας Μίχος κανόνιζε τα «ραντεβού» του ανήλικου κοριτσιού, πάντα με οικονομικό αντάλλαγμα.

Η ανήλικη βρέθηκε στην Αθήνα στις αρχές Φεβρουαρίου και κατέθεσε στους αστυνομικούς νέα στοιχεία για τη δράση του κυκλώματος μαστροπείας με θύμα την ίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη αναγνώρισε τους συγκεκριμένους ανθρώπους, ενώ αναφέρθηκε και σε λεπτομέρειες για τους τόπους των συναντήσεων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι υπογράμμισε ότι με τον 65χρονο γιατρό είχαν συναντηθεί στο ιατρείο του, επί της οδού Βορείου Ηπείρου, λίγα στενά μακριά από το σπίτι της.

«Η ανήλικη αναγνώρισε κάποια άτομα στις 3 Φεβρουαρίου και είμασταν εν αναμονή των ενταλμάτων σύλληψης» σημείωσε μιλώντας στο in η κυρία Ταραχοπούλου.

Στο μικροσκόπιο και άλλα άτομα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλλήψεις δεν θα περιοριστούν στις πέντε που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες.

Η 12χρονη φέρεται να έχει αναγνωρίσει και άλλα άτομα από τη λίστα των επαφών που έχουν δημιουργήσει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αναζητώντας τα ίχνη των προφίλ που συνομιλούσε ο Ηλίας Μίχος.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024