Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Πειραιά, στη συμβολή με την οδό Πειραιώς, υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες. Στο σημείο κλήθηκε και γερανός, καθώς το ένα όχημα ήταν αδύνατο να μετακινηθεί.
Η εικόνα αυτή την ώρα είναι εν μέρει βελτιωμένη σε ό,τι αφορά την κίνηση στο τμήμα από Ροσινιόλ έως τον Πειραιά.
Στο συγκεκριμένο σημείο αναμένεται να γίνει μια άσκηση παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, με χρονομέτρηση για να αποδειχθεί πόσος χρόνος απαιτείται για να αποδεσμευθεί ο Κηφισός από τέτοια συμβάντα.
Κίνηση στους δρόμους: Πού παρατηρούνται προβλήματα
Σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, αυξημένη παραμένει η κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ.Αθηνών (είσοδος), στην Αθηνών-Λαμίας (και στα δυο ρεύματα από Καλυφτάκη έως Αθηνών), στην Αλεξάνδρας, τη Μεσογείων, την Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη), την Κηφισίας (και τα δυο ρεύματα), τη Βασ. Σοφίας (άνοδο και κάθοδο), στη Β. Κωνσταντίνου και την Καλλιρόης.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.