Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Sin Boy: «Νεκρός για εμένα» δηλώνει η πρώην σύντροφός του

Sin Boy: «Νεκρός για εμένα» δηλώνει η πρώην σύντροφός του

Τη στιγμή που η μητέρα του ράπερ έβαλε μια μαύρη φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, η πρώην αγαπημένη του Ρίνα προχωράει σε μια αινιγματική ανάρτηση

Μια φωτογραφία του Sin Boy μέσα στο ασθενοφόρο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες μεγάλη ανησυχία στους ακολούθους του.

Συγκεκριμένα τον γύρο του διαδικτύου κάνει το παρακάτω στιγμιότυπο που τον δείχνει με μάσκα οξυγόνου ξαπλωμένο σε φορείο μεταφοράς ασθενούς.

Και ενώ οι followers του ανησυχούσαν και αναρωτιόντουσαν αν πρόκειται για πραγματικότητα ή κάποιο διαφημιστικό κόλπο, μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram ήρθε να περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination» γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβηκε στα social media του καλλιτέχνη.

Η αδερφή του Sin Boy, Έλενα, αναδημοσίευσε την εικόνα στα stories της γράφοντας RIP, ενώ την ίδια στιγμή η μητέρα του έβαλε μια μαύρη εικόνα για φωτογραφία προφίλ στο instagram.

Ο Sin Boy διατηρούσε εδώ και χρόνια δεσμό με τη στενή του συνεργάτιδα και επίσης γνωστή τραγουδίστρια στην Αλβανία, Ρίνα.

Τα τελευταία δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν χωρίσει με την ίδια πριν από λίγη ώρα να κάνει την πρώτη της ανάρτηση δημιουργώντας εκ νέου ερωτηματικά σχετικά με το τι συμβαίνει με τον Sin Boy.

«Νεκρός για εμένα» έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε στα stories του instagram και τη δείχνει να πίνει από ένα μπουκάλι και να κρατάει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Την ίδια στιγμή έκανε μια ανάρτηση ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στη σειρά από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε τη βλέπουμε να ποζάρει με το κόκκινο κρασί και το τριαντάφυλλο.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024