Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Janssen Ελλάδος: Βραβείο κορυφαίου εργοδότη

Janssen Ελλάδος: Βραβείο κορυφαίου εργοδότη

Διεθνής πιστοποίηση για την Janssen Ελλάδος και τον Όμιλο εταιρειών Johnson & Johnson Ελλάδος από το «Top Employers Institute»

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Janssen Ελλάδος, φαρμακευτική εταιρεία του ομίλου Johnson & Johnson, έλαβε τη διάκριση του κορυφαίου εργοδότη από τo «Top Employers Institute», τον παγκόσμιο οργανισμό που αξιολογεί και αναγνωρίζει την εξέλιξη και αριστεία στις πρακτικές του ανθρωπίνου δυναμικού.

Η βιωσιμότητα, η ενσωμάτωση νέων ανθρώπων στην εταιρεία, η επιμόρφωση και ανάπτυξη, καθώς και οι ευκαιρίες καριέρας είναι οι κατηγορίες που ξεχώρισαν και χάρισαν στην εταιρεία τη διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη 2023». Η εταιρεία συγκέντρωσε βαθμολογία 100% σε σημαντικές κατηγορίες, όπως οι αξίες και ο σκοπός, η εργασιακή δέσμευση, η εταιρική στρατηγική και η ηθική και ακεραιότητα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Πολωνίας και Ρουμανίας, Christian Rodseth δήλωσε για τη βράβευση: «Στην Janssen, είμαστε υπεύθυνοι προς τους εργαζομένους μας και τους ασθενείς που υπηρετούμε. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε ένα σύγχρονο και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον που σέβεται και επιβραβεύει τους εργαζομένους, υποστηρίζοντας τη συνεχή εξέλιξη και ευημερία των ανθρώπων μας. Η διεθνής πιστοποίηση του «Top Employer 2023», μας κάνει πολύ υπερήφανους, δίνοντας μας ακόμα περισσότερους λόγους να συνεχίσουμε το έργο μας, παραμένοντας πάντα πιστοί στη δέσμευσή μας προς τους ασθενείς και την κοινωνία στο σύνολό της».

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024