Εννιά μέρες μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία και ο Κριστιάν Ατσού δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Ο μάνατζερ του πρώην παίκτη της Τσέλσι, Νάνα Σετσέρε, βρίσκεται στο Χατάι μαζί με την οικογένεια του 31χρονου εξτρέμ, ελπίζοντας σε ένα θαύμα και σε δηλώσεις του εξέφρασε μεταξύ άλλων την απογοήτευσή του για τη στάση της Χατάισπορ.

Όσα είπε ο Σετσέρε: 

«Πέρασαν 9 μέρες από τον σεισμό και ακόμη δεν έχουμε εντοπίσει τον Κρίστιαν (Ατσού). Βρίσκομαι στα ερείπια της κατοικίας του, στο Χατάι με την οικογένεια του Κρίστιαν.

Οι σκηνές που εκτυλίσσονται είναι πέρα από κάθε φαντασία και οι καρδιές μας είναι ραγισμένες για όσους επλήγησαν. Τα πράγματα κυλούν απίστευτα αργά και πολλές επιχειρήσεις διάσωσης έχουν καθυστερήσει. Εντοπίσαμε το ακριβές σημείο που βρισκόταν το δωμάτιο του Κρίστιαν και βρήκαμε δύο ζευγάρια παπούτσια που ανήκαν στον ίδιο. Ζωές χάθηκαν ελλείψει οικονομικών πόρων για τους εργάτες.

Είναι κρίμα, αλλά ο σύλλογος δεν βρίσκεται μαζί μας, στην προσπάθεια ανεύρεσης του Κρίστιαν. Η θέση τους, η επιρροή τους, σε συνδυασμό με τις γνώσεις τους θα ήταν απίστευτα σημαντικές.

Παρακαλούμε τον δήμαρχο του Χατάι, Λουτφού Σαβάς να παράσχει πρόσθετους οικονομικούς πόρους για να επιταχύνει την διαδικασία των σωστικών συνεργείων. Χρειαζόμαστε επίσης έναν μεταφραστή».