Μέσω βιντεοκλήσης ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθούσε μέσα από τις φυλακές να επικοινωνήσει με την 2,5 ετών Λυδία.
Σε αυτή την αποκάλυψη προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης αναφερόμενος στην παράβαση των όρων επικοινωνίας των γονέων του συζυγοκτόνου με τη μικρή Λυδία.
Όπως είναι γνωστό τις τελευταίες πέντε μέρες κάθε μήνα η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μπορεί να βλέπει δια ζώσης της μικρή Λυδία, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο Θανάσης Χαρμάνης όσο καιρό είχαν τη μικρή Λυδία μαζί τους, έκαναν βιντεοκλήση με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από τη φυλακή για να την βλέπει.
Είχε κινητό στις φυλακές
«Κάναμε αυτό που συνέστησαν οι γιατροί. Να πάρει το παιδί και να φύγει γιατί την τελευταία φορά που οι γονείς του Μπάμπη είχαν πάρει τη μικρή Λυδία, το παιδί εκτέθηκε επί μισή ώρα στον ήλιο και οι πατρικοί παππούδες προσπαθούσαν να το βάλουν να μιλήσει με τον δολοφόνο της μητέρας της μέσα στη φυλακή, μέσω βιντεοκλήσης», είπε ο κ. Χαρμάνης και αποκάλυψε η εκπομπή Super Κατερίνα.
Εντύπωση προκαλεί πώς ο πιλότος έχει μέσα στη φυλακή κινητό τηλέφωνο, αν και δεν είναι η πρώτη φορά.
Στο παρελθόν είχε βρεθεί να έχει στην κατοχή του κινητό και μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό τότε, η διοίκηση των φυλακών του είχε στερήσει τη δυνατότητα να εργάζεται μέσα στις φυλακές για κάποιο διάστημα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).