Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκαρμούτσος: «Δεν θα έκανα ξανά το MasterChef, ούτε σαν γκεστ»

Σκαρμούτσος: «Δεν θα έκανα ξανά το MasterChef, ούτε σαν γκεστ»

Ο διάσημος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε για το MasterChef και την παρουσία του στην τηλεόραση.

Δεν θα μπορούσε ένας τόσο διάσημος σεφ να μην παρομοιάσει ακόμα και την τηλεόραση με ένα πιάτο. Για την Δημήτρη Σκαρμούτσο η τηλεόραση είναι σαν ένα καλό παστίτσιο. «Όσο χορτάτος να είσαι, θες να φας λίγο ακόμα», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε για την παρουσία του στην τηλεόραση, αλλά και το MasterChef, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Η εκπομπή «Γειτονιές στο πιάτο» είναι μια εκπομπή που αγαπώ πολύ γιατί πάντα έβλεπα την τηλεόραση σαν παιδική χαρά. Οι γονείς μου στεναχωρήθηκαν όταν τους είπα ότι θέλω να γίνω μάγειρας, νόμιζαν ότι κάτι έπαθα. Ότι κάτι δεν πήγε καλά», σημείωσε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Μπήκα σφήνα στο MasterChef»

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στο τηλεοπτικό του ξεκίνημα και το MasterChef, μια εκπομπή με τεράστια επιτυχία που τον έκανε ευρέως γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό.

«Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή μου τυχαία, το 2009. Ήταν να κάνω την «κουζίνα» πίσω από το πρώτο MasterChef, αυτό που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για εμάς. Ήταν μια καλή ευκαιρία να μαγειρέψω και να βγάλω λεφτά, γι’ αυτό το έκανα.

Τελευταία στιγμή δεν έκατσε ο τρίτος κριτής και μπήκα σφήνα εγώ. Κατάλαβα σχεδόν αμέσως την αγάπη του κόσμου και κατάλαβα ότι ο κόσμος θέλει αληθινούς ανθρώπους.

Δεν το μετάνιωσα, θα ήταν τραγικό να πω ότι το μετάνιωσα. Η τηλεόραση μού έδωσε αναγνωρισιμότητα και χρήματα. Το MasterChef δεν θα το έκανα ξανά, ούτε σαν γκεστ θα πήγαινα».

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη σεζόν του δημοφιλούς σόου μαγειρικής έκανε πρεμιέρα στο Mega στις 3 Οκτωβρίου του 2010. Η παρουσίαση του πρώτου θρυλικού MasterChef είχε ανατεθεί στην Ευγενία Μανωλίδου, με τις θέσεις των κριτών να αναλαμβάνουν οι Γιάννης Λουκάκος, Λευτέρης Λαζάρου και Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Το δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, που βασίζεται στο βρετανικό φορμά, είχε ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο του στις 28 Δεκεμβρίου του 2010, με τον Άκη Πετρετζίκη να αναδεικνύεται στον μεγάλο νικητή.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024