Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοφάνους για Βανδή: «Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στο δικαστήριο;»

Θεοφάνους για Βανδή: «Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στο δικαστήριο;»

Αποκαλύψεις από τον Γιώργο Θεοφάνους για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή.

Στη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή και τον επερχόμενο νέο της δίσκο αναφέρθηκε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους.

Μιλώντας στην εκπομπή το «Πρωινό Μας», ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή και τη συνεργασία τους που κατά μία έννοια «ναυάγησε».

Είχε γίνει γνωστό πως ο Γιώργος Θεοφάνους ετοίμαζε ολοκληρωμένο δίσκο για τη Δέσποινα Βανδή. Η νέα δισκογραφική δουλειά για τη Δέσποινα Βανδή θα είχε μόνο δικά του τραγούδια.

«Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον παραγωγό της και μου είπε ότι θα κυκλοφορήσουμε μόνο 5 τραγούδια. Εμένα η πρώτη μου συμφωνία έλεγε 10 τραγούδια. Τώρα τι; Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στα δικαστήρια; Είναι χαζό. Είχαμε ηχογραφήσει όλα τα τραγούδια με τη Δέσποινα, το ανακοινώναμε κιόλας.

Για κάποιο λόγο αποφάσισε να συνεργαστεί με τις Μέλισσες και να κλείσει αυτόν τον κύκλο. Αυτά τα τραγούδια που ηχογράφησε η Δέσποινα υπάρχει περίπτωση να τα πει άλλος καλλιτέχνης».

«Για το κέφι μου κάνω τηλεόραση»

«Κάναμε 4 κύκλους, γυρίσαμε 48 επεισόδια. Κλείνει απόψε ο κύκλος της εκπομπής. Δεν ξέρω τι θα ανοίξει παρακάτω. Η τελευταία προβολή είναι στις 10 Μαρτίου. Εννοείται πως είναι μεγάλη η χαρά, γιατί φέραμε τους πάντες», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους για την εκπομπή Ένα τραγούδι ακόμα στο Open.

«Σε κάθε επεισόδιο προσπαθείς να είσαι καλύτερος από το προηγούμενο», σημείωσε χαρακτηριστικά. Και ενώ από την εκπομπή πέρασαν οι περισσότεροι μεγάλοι καλλιτέχνες, ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε πως η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν ήθελε να πάει στην εκπομπή. «Έκανε πολλή τηλεόραση μου εξήγησε. Οκ δεν ήρθε, δεν έγινε κάτι. Λίγοι μόνο δεν ήρθαν», συμπλήρωσε.

«Δεν έχω ιδέα αν θα παραμείνω στο Open. Εγώ δεν ανήκω σε κανένα κανάλι. Και στο Μαύρο Ρόδο που γράφω τραγούδια είναι στο Mega. Τι σημαίνει αυτό; Μουσικός είμαι. Δεν κάνω τηλεόραση από επάγγελμα, για το κέφι μου το κάνω», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024