Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μοναδικό σχόλιο στις φωτογραφίες με το μωράκι της που απάντησε η Φουρέιρα

Το μοναδικό σχόλιο στις φωτογραφίες με το μωράκι της που απάντησε η Φουρέιρα

Οι ευχές αμέτρητες για το μωράκι της. Η Ελένη Φουρέιρα απάντησε μόνο σε ένα σχόλιο.

Έχουν περάσει λίγες μόνο μέρες από τη στιγμή που η Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Έκτοτε η διάσημη τραγουδίστρια και ο Αλμπέρτο Μποτία πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

«Εσύ είσαι το σπουδαιότερο μου επίτευγμα 💙 07/02/23» ήταν το σχόλιο της Ελένης Φουρέιρα στις δύο φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δύο φωτογραφίες με το μωράκι της αγκαλιά που λάτρεψαν οι θαυμαστές της.

Όλες αυτές τις ημέρες ήταν αμέτρητα τα σχόλια και οι ευχές προς τη διάσημη τραγουδίστρια. Η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε να απαντήσει μόνο σε ένα. Και αυτό δεν ήταν άλλο από το σχόλιο που της άφησε η Ιωάννα Τούνη που έγινε επίσης μανούλα πρόσφατα.

«Αγάπη μου, τυχερό και καλότυχο!!!» ήταν το σχόλιο της Ιωάννας Τούνη, με την Ελένη Φουρέιρα να απαντά με μια καρδούλα στις ευχές της.

Σε ποιον μοιάζει το μωράκι Φουρέιρα – Μποτία

Η διάσημη τραγουδίστρια, όπως αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης – Μητσάκος στο Happy Day, μπήκε στο μαιευτήριο στις 6 το πρωί και γέννησε με φυσιολογικό τρόπο στις 15:20.

«Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα.

Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία, όπως όλες οι μανούλες του κόσμου.

Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα» σημείωσε ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα.

Ο γυναικολόγος της διάσημης τραγουδίστριας έδωσε και την απάντηση στο ερώτημα που απασχολεί τους περισσότερους συνήθως γονείς. Σε ποιον μοιάζει το μωρό;

«Μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία! Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική.

Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της» συμπλήρωσε ο γιατρός της.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024