Μετά από τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, που την έφεραν στην 17η θέση, η Χέρτα επέστρεψε στις νίκες (πρώτη στο 2023) και, μάλιστα, με ανατροπή και το εμφατικό 4-1 επί της Γκλάντμπαχ, στο προτελευταίο χρονικά παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής της Bundesliga.
Η ομάδα του Σάντρο Σβαρτς είχε παθητικό 13 τερμάτων και μόλις ενός στο ενεργητικό της στην τελευταία τετράδα αγώνων, αλλά παρότι δέχτηκε πρώτη γκολ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με κεφαλιά του Ελβέντι στο 17′, «απάντησε» με «τεσσάρα» και πήρε το τεράστιο «τρίποντο» που της έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα και ταυτόχρονα την ανέβασε μία θέση στον πίνακα (16η).
Ο Ενγκανκάμ στο 30′ έκανε το 1-1 με προβολή και στο 52′ ήρθε η ανατροπή με τον Νταρντάι. Το 3-1 έκανε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σέρχαντ και το 4-1 διαμόρφωσε δύο λεπτά αργότερα ο Λουκεμπάκιο με εκτέλεση πέναλτι.
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Η λίγκα μηδενικής ανοχής απέναντι στη χειραγώγηση αγώνων – Το χρονικό της υπόθεσης, οι έρευνες, οι αντιδράσεις και οι συνέπειες για το αμερικανικό ποδόσφαιρο