
Η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό
Όλοι μέσα στην ΑΕΚ για το αυριανό ματς με τον Λεβαδειακό.
Την προετοιμασία της για το αυριανό ματς με τον Λεβαδειακό στην Αγιά Σοφιά ολοκλήρωσε η ΑΕΚ.
Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται την ομάδα της Λιβαδειάς στην Opap Arena, με τον Ματίας Αλμέιδα να… πονοκεφαλιάζει ευχάριστα.
Η ΑΕΚ θα παραταχθεί πάνοπλη κόντρα στον Λεβαδειακό, καθώς άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Γιώργος Τζαβέλλας, παρόλο που αντιμετώπισε έναν μικρο-τραυματισμό στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Ουσιαστικά, από την «κιτρινόμαυρη» αποστολή απουσιάζει μονάχα ο Πάολο Φερνάντες, που παραμένει στα πιτς.
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:
Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.
- Γιάννης Παπαμιχαήλ: Πήρε εξιτήριο μετά από νοσηλεία 5 ημερών στο Ασκληπιείο της Βούλας
- Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Αγγλία – Νεκρά όλα τα μέλη του πληρώματος [βίντεο]
- «MEGA News Επικαιρότητα» με τη Βελίκα Καραβάλτσιου και το Σαββατοκύριακο
- Εκλογές για τη νέα ηγεσία στον Άρειο Πάγο – Ποιοι ήρθαν πρώτοι σε ψήφους
- Φινλανδία: Άνδρας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 361 παιδιών
- Συνάντηση του Δημάρχου Χανίων με την Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα



