Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορυδαλλός: Φρίκη για το γηροκομείο - κολαστήριο - «Μια φορά την εβδομάδα σίγουρα κάποιος πέθαινε από τις συνθήκες διαβίωσης»

Κορυδαλλός: Φρίκη για το γηροκομείο – κολαστήριο – «Μια φορά την εβδομάδα σίγουρα κάποιος πέθαινε από τις συνθήκες διαβίωσης»

«Ερχόντουσαν νύχτα και τους έπαιρναν τους νεκρούς»

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις συνθήκες, υπό τις οποίες ζούσαν οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι στο γηροκομείο κολαστήριο του Κορυδαλλού.

Πρώην εργαζόμενη στο γηροκομείο του Κορυδαλλού κατήγγειλε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, πως έδεναν τους ηλικιωμένους σε καλοριφέρ και καρέκλες επί ώρες.

«Τους έδεναν σε καλοριφέρ και στα κρεβάτια, ο γιατρός και το προσωπικό προς τους ασθενείς, γινόντουσαν σωματικά επιθετικοί. Δηλαδή κακοποιούσαν. Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν από τις 5 που ξεκινούσε το επισκεπτήριο να ήταν όλα στην εντέλεια, ώστε να μην αντιληφθούν τίποτα οι συγγενείς. Και 8 η ώρα που έκλειναν οι πόρτες ξεκινούσε ένα μαρτύριο» ανέφερε αρχικά η εργαζόμενη στο γηροκομείο.

«Οι άνθρωποι που ήταν παραμελημένοι από τους συγγενείς τους, δεν είχαν κρεβάτια, τους κατέβαζε στο ισόγειο σε ράντζα και την ώρα των επισκεπτηρίων τους έβαζε να κάθονται στην τραπεζαρία για να μην γίνονται αντιληπτοί από τους συγγενείς» καταγγέλλει η γυναίκα.

«Μια φορά την εβδομάδα σίγουρα κάποιος πέθαινε από τις συνθήκες διαβίωσης»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια, οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης ευθύνονται ακόμα και για θανάτους ηλικιωμένων.

«Αν όχι καθημερινά, μια φορά την εβδομάδα σίγουρα κάποιος πέθαινε από τις συνθήκες διαβίωσης και σκεφτείτε ότι ερχόντουσαν νύχτα και τους έπαιρναν τους νεκρούς για να μην γίνουν αντιληπτοί στη γειτονιά. Τους έκαναν μπάνιο με κρύο νερό. Τι να λέμε τώρα;».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024