
Σπίτι με το MEGA: «Μέρα με τη μέρα» από τον Νίκο Κουρκούλη και το πλατό παίρνει φωτιά
Ο Ηλίας Φιλίππου, με τις αμέτρητες επιτυχίες και την πολυετή καριέρα στην ελληνική μουσική σκηνή, είναι ο σημερινός καλεσμένος στο «Σπίτι με το MEGA».
Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον σπουδαίο και πολυγραφότατο στιχουργό και μαζί τους σημαντικούς τραγουδιστές που έχουν ερμηνεύσει κομμάτια του.
Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Λιβάνης, ο Πέτρος Ίμβριος, η Ρία Ελληνίδου και ο Λευτέρης Πανταζής ανεβαίνουν στη σκηνή και ερμηνεύουν αγαπημένες επιτυχίες με την υπογραφή του σπουδαίου δημιουργού και εξομολογούνται στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες ιστορίες από τη συνεργασία τους. Στο αφιέρωμα συμμετέχει και ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχημένης σύμπραξής τους. Τη βραδιά συμπληρώνουν η Κατερίνα Νάκα και η Μαρία Ιωαννίδου.
Ο Νίκος Κουρκούλης, βασικός εκπρόσωπος της στιχουργικής του Ηλία Φιλίππου παίρνει το μικρόφωνο πρώτος και θυμίζει στο κοινό του MEGA την μεγάλη επιτυχία “Μέρα με τη μέρα”.
Το κομμάτι του 1998, σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου σημείωσε μεγάλη επιτυχία από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του δίσκου “Παίζεις με τη φλόγα”.
- «Δεν θα έπρεπε να είναι στο ΠΑΣΟΚ βουλευτές που εκλέχθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ» – Η δήλωση Νικολαΐδη και η διόρθωση
- Δήμος Λευκάδας: Δράση ευαισθητοποίησης σχετικά με την αστεγία
- Χαλκιδική: Συνελήφθη ο οδηγός του βυτιοφόρου που ενεπλάκη στο πολύνεκρο τροχαίο
- Ανακοίνωση του Δήμου Γλυφάδας σχετικά με επιβεβαιωμένο κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου
- Κατζ στον Χέγκσεθ: «Αποφασισμένο» το Ισραήλ να παραμείνει σε «ζώνες ασφαλείας» σε Λίβανο, Συρία και Γάζα
- Φουλ… επίθεση του Ρομέρο στον Νέβιλ: «Όταν αποσυρθώ, ελπίζω να μην είμαι τόσο ηλίθιος όσο αυτός»



