Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Τάζει μπόνους στους συνταξιούχους που δεν είδαν αύξηση

Μητσοτάκης: Τάζει μπόνους στους συνταξιούχους που δεν είδαν αύξηση

«Ακούω δικαιολογημένα παράπονα για την προσωπική διαφορά, μπορώ να σας πω κάντε λίγη υπομονή θα υπάρχουν καλές εξαγγελίες και για τους συνταξιούχους που δεν είδαν καμία αύξηση τον τελευταίο μήνα» είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Θετικές εξαγγελίες για στήριξη στους συνταξιούχους που δεν είδαν αύξηση στις συντάξεις λόγω της προσωπικής διαφοράς, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια για παροχή επιδόματος.

«Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για πρώτη φορά είχαμε σημαντική αύξηση συντάξεων εδώ και 12 χρόνια. Κι επειδή όπου πηγαίνω ακούω κάποια δικαιολογημένα παράπονα για το θέμα της προσωπικής διαφοράς. Μπορώ να σας πω. Κάντε λίγο υπομονή θα υπάρχουν καλές εξαγγελίες και για τους συνταξιούχους που δεν είδαν καμία αύξηση τον τελευταίο μήνα. Αποδεικνύει αυτή η παράταξη το πως αντιλαμβάνεται και την πρόοδο και την κοινωνική συνοχή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του σε εκδήλωση κοπής πίτας της ΟΝΝΕΔ στην Αργυρούπολη.

Επίδομα στους αδικημένους

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι σχετικές ανακοινώσεις για επίδομα στους συνταξιούχους που δεν είδαν αυξήσεις λόγω προσωπικής διαφοράς θα γίνουν εντός της εβδομάδας, μετά το δημοσιονομικό περιθώριο που προέκυψε.

Βάσει του ρεπορτάζ το σχέδιο για τη στήριξη των συνταξιούχων αφορά ένα κλιμακωτό επίδομα.

Ειδικότερα, το επίδομα θα έχει 4 κλίμακες. Με 100 έως 400 ευρώ στις χαμηλότερες συντάξεις, ενώ μικρότερο θα είναι το επίδομα στις υψηλότερες συντάξεις.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024