Κερατσίνι: 29χρονος πέθανε ενώ δούλευε
Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τελευταίο μεροκάματο ήταν το σημερινό, για έναν εργαζόμενο μόλις 29 ετών.
Ο 29χρονος, κατά τη διάρκεια εργασίας του, σε ιδιωτική εταιρεία εντός του χώρου ΣΕΠ Α.Ε. στο Νέο Ικόνιο, στο Κερατσίνι, αισθάνθηκε έντονη ζάλη.
Άμεσα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου κατά την άφιξη του διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
Η ανακοίνωση του λιμενικού
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου, ότι 29χρονος ημεδαπός εργαζόμενος σε ιδιωτική εταιρεία, κατά τη διάρκεια εργασίας του, εντός του χώρου ΣΕΠ Α.Ε. στο Νέο Ικόνιο, αισθάνθηκε έντονη ζάλη.
Άμεσα ο 29χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα της ΟΛΠ Α.Ε. σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου κατά την άφιξη του διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
- Θεσσαλονίκη: Παραμένουν οι αγρότες των Μαλγάρων στο μπλόκο, χωρίς να κλείνουν δρόμους – «Δεν φεύγουμε»
- Η αποτυχία φωνάζει: Ξέρουμε τι θα δούμε με τον Λανουά στην ΚΕΔ
- IRIS: Όλα για το χαρτζιλίκι – Τι ισχύει
- «Τα παιδιά έχουν δικαίωμα στα λάθη» – Ο Ντέιβιντ Mπέκαμ έσπασε τη σιωπή του για τον Μπρούκλιν
- ΣΥΡΙΖΑ για Κούρδους Συρίας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη να μην συναινεί σιωπώντας, όπως έκανε στη Γάζα
- Μακρόν: Γιατί φορούσε γυαλιά ηλίου στο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός

