Λάκης Γαβαλάς: «Πρέπει να μου ζητήσει συγγνώμη το κράτος»
«Τώρα με την ευκαιρία το...»
Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος της Νάντιας Κοντογεώργη και του Μίνου Θεωχάρη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής Dot στο STAR.
Μέσα σε όλα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για το ξεκίνημα του στον χώρο της μόδας ενώ εξέφρασε αιχμηρά το παράπονο του από το ελληνικό κράτος.
«Πρέπει να μου ζητήσει συγγνώμη το κράτος»
Ειδικότερα, ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογήθηκε πως «ήθελα να μοιάσω στους καλούς μαθητές όταν ήμουν στο σχολείο. Δεν μπορώ να είμαι standard. Πρέπει να θαυμάζω κάποιον. Γι’ αυτό υπηρέτησα τόσους σχεδιαστές στη ζωή μου ενώ θα μπορούσα να είμαι εγώ σχεδιαστής και να κάθομαι σε έναν “θρόνο” να κάνω αυτά που κάνει ένας σχεδιαστής. Ήθελα να προσφέρω, είμαι ‘money maker’ εκτός από καλλιτέχνης γιατί όλοι μαζί μου έκαναν πολλά χρήματα».
«Καταρχήν πρέπει να μου ζητήσει συγγνώμη το κράτος γι’ αυτό που έχει κάνει για μένα και δεν το έχει κάνει με τίποτα. Τώρα με την ευκαιρία το λέω, εγώ όποτε πήγαινα ‘έξω’ έφερνα και δύο συμβόλαια με τα οποία τάιζα και 300 άτομα που είχα προσωπικό».
«Αυτοί πάνε και έρχονται ‘έξω’ και δεν φέρνουν απολύτως τίποτα και κάνουν φασαρία. Κι όταν βρίσκουν τα σκούρα φεύγουν πάνε σπίτι τους» συμπλήρωσε ακόμα ο Λάκης Γαβαλάς.
«Mου λείπει η οικογένεια αυτή καθ’ αυτή με όλη τη φασαρία που μπορεί να έχει, τα μαλώματα, τις αγάπες και την ανταλλαγή δώρων» κατέληξε.
Δείτε όσα είπε ο Λάκης Γαβαλάς
- Τσίπρας: Σήμερα ξέρω καλά και το τι θέλω να πετύχω και το πώς θα το κάνω
- Φωτιά σε αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Συγγρού
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (8/7): «Δράση» με το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού
- Greek Tax Authority: No Such Thing as Free Gifts for Influencers
- Σκύλος μόνος στο αυτοκίνητο το καλοκαίρι: Αρκούν 10 λεπτά για να απειληθεί η ζωή του
- Άργος: Αστυνομικοί πυροβόλησαν άνδρα που «προσπάθησε να διαφύγει τον έλεγχο» – Νοσηλεύεται στην Αττική
- Παναθηναϊκός: Πώς διαμορφώνεται το ρόστερ μετά τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Γιαμπουσέλε
- Μύκονος: Κώστας Σλούκας, Jan Vesely και Bryant Dunston απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές στο νησί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442