Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το βιολογικό υλικό «καίει» τον Ντάνι Αλβες

Το βιολογικό υλικό «καίει» τον Ντάνι Αλβες

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν ίχνη σπέρματος στο πάτωμα αλλά και στο φόρεμα που φορούσε η 23χρονη γυναίκα εκείνο το βράδυ το οποίο παρέδωσε δύο ημέρες αργότερα.

Σφίγγει όλο και περισσότερο ο κλοιός γύρω από τον Ντάνι Αλβες που παραμένει προφυλακισμένος από τις 20 Ιανουαρίου μετά την καταγγελία 23χρονης Ισπανίδας που τον κατηγορεί για βιασμό.

Πηγές του El Periodico αναφέρουν πως εντοπίστηκε βιολογικό υλικό (σπέρμα) του βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή σε τέσσερα διαφορετικά σημεία που καταρρίπτουν τα όσα έχει ισχυριστεί στις καταθέσεις του.

Μετά την καταγγελία της νεαρής γυναίκας ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Αμέσως διακομίστηκε σε κλινική που αποτελεί κέντρο αναφοράς για τις γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική επίθεση.

Εκεί η καταγγέλλουσα υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση. Στα ενδοκολπικά βιολογικά δείγματα εντοπίστηκαν ίχνη σπέρματος όπως επίσης και στο εσώρουχό της.

Ταυτόχρονα οι επιστημονικοί συνεργάτες της αστυνομίας της Βαρκελώνης πραγματοποίησαν τεχνικό έλεγχο στο μπάνιο του κλαμπ Sutton όπου φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά ο Ντάνι Αλβες στη νεαρή Ισπανίδα.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν ίχνη σπέρματος στο πάτωμα αλλά και στο φόρεμα που φορούσε η 23χρονη γυναίκα εκείνο το βράδυ το οποίο παρέδωσε δύο ημέρες αργότερα.

Τα βιολογικά ευρήματα που βρέθηκαν σε τέσσερα διαφορετικά σημεία ταυτοποιήθηκαν στα εργαστήρια του Εθνικού Ινστιτούτου Τοξικολογίας και Εγκληματολογικών Επιστημών με το γενετικό προφίλ του Ντάνι Αλβες ο οποίος είχε προσφερθεί να δώσει δείγμα (πιθανό σιάλο).

Ο Βραζιλιάνος άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση. Ο δικηγόρος του κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισής του αλλά ο εισαγγελέας αντιτίθεται  καθώς θεωρεί πως υφίσταται κίνδυνος απόδρασης.

Το δικαστήριο θα αποφασίσει τις επόμενες εβδομάδες αν τελικά θα τον αποφυλακίσει με όρους ή θα συνεχίσει να κάνει επίδειξη των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων στους συγκρατούμενους του στη φυλακή Brians 2.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024