Στην Opap Arena για το παιχνίδι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (20:30) έφτασε πριν από λίγο ο Ολυμπιακός.
Το πούλμαν που μετέφερε τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του έφτασε στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας χωρίς προβλήματα, ενώ μετά την άφιξή τους, ο Ισπανός προπονητής και οι παίκτες του έκαναν την καθιερωμένη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο της Opap Arena.
Υπενθυμίζουμε ότι αυτό είναι το πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν οι δύο ομάδες για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη ρεβάνς θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.