Μια αποχώρηση που θα σηκώσει αρκετή… σκόνη είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει στους Μιλγουόκι Μπακς.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει έγκριτος δημοσιογράφος, οι ιθύνοντες των «ελαφιών» σκέφτονται σοβαρά να βρουν τις επόμενες ώρες trade partner προκειμένου να παραχωρήσουν τον Κρις Μίντλετον, εξοικονομώντας τα 40 εκατομμύρια δολάρια που θα λάβει ο παίκτης εφόσον ενεργοποιήσει την option που υπάρχει στο συμβόλαιό του το καλοκαίρι.
Ανάμεσα στις ομάδες που αποτελούν πιθανούς προορισμούς με βάση την ιστοσελίδα «sportsnaut», συγκαταλέγονται οι Σικάγο Μπουλς, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.