Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ακης Τσοχατζόπουλος: Ανοίγει σήμερα η τρίτη του διαθήκη

Ακης Τσοχατζόπουλος: Ανοίγει σήμερα η τρίτη του διαθήκη

Κατονομάζονται και «φωτογραφίζονται πρόσωπα.

Σήμερα αναμένεται να ανοίξει η τρίτη διαθήκη του Ακη Τσοζατζόπουλου, μια διαθήκη που αναμένεται να κάνει πολλές αποκαλύψεις.

Πρόκειται για μία πολυσέλιδη διαθήκη, περίπου 25 σελίδων, στις οποίες αποτυπώνονται οι τελευταίες σκέψεις του Άκη Τσοχατζόπουλου.

«Έχει αρκετά θέματα που θα επηρεάσουν και θα προκαλέσουν μεγάλες συζητήσεις. Θα ακολουθήσει πολιτικός πάταγος», δήλωσε ο δικηγόρος Νίκος Αλεξανδρής.

Σημειώνεται πως οι αποκαλύψεις της τρίτης διαθήκης του Ακη Τσοχατζόπουλου αναμένονται συνταρακτικές, καθώς στο περιεχόμενό της κατονομάζονται και «φωτογραφίζονται πρόσωπα.

Η τρίτη διαθήκη συνοδεύεται από ένα μεγάλο οπτικοακουστικό υλικό, καθώς και επιστολές που είχε ανταλλάξει ο πολιτικός, ενώ μέσα από τη διαθήκη καταγγέλλονται αρκετά αδικήματα, τόσο οικονομικά όσο και ποινικά.

Υπενθυμίζεται ότι στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε από τον περασμένο Σεπτέμβριο η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό.

«Αισθάνομαι ενοχές βαριές, διότι δίστασα όλα αυτά να τα αποκαλύψω στη γυναίκα μου. Ανησυχούσα μη τυχόν τους μπλέξω. Αλλά έκανα λάθος. Ήμασταν όλοι υπό στενή παρακολούθηση… Και πραγματικά, επειδή δεν μπορούσα να αρνηθώ, γιατί φοβόμουν για την ασφάλεια της οικογένειάς μου ύστερα από όσα είχαν συμβεί. Γι’ ατό διεκδικούσα ως την ανταπόκριση των υπηρεσιών μου την ασφάλεια και την προστασία της οικογένειάς μου», ακούγεται να λέει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Sports in

Συνάντησε τον Νεϊμάρ ο Τσιτσιπάς

Συνάντηση αστέρων ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Νεϊμάρ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024