Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βερολίνο: Δίνει στους νέους της χώρας voucher 50 ευρώ για θέατρα, μουσεία και νυχτερινά κέντρα

Βερολίνο: Δίνει στους νέους της χώρας voucher 50 ευρώ για θέατρα, μουσεία και νυχτερινά κέντρα

Δικαιούχοι της κάρτας είναι οι νέοι ηλικίας 18 έως 23 ετών.

Voucher 50 ευρώ μοιράζει το Βερολίνο στους νέους του, ηλικίας από 18 έως 23 ετών προκειμένου να επισκεφθούν τους πολιτιστικούς χώρους και τις εκδηλώσεις της γερμανικής πρωτεύουσας.

Από την 1η Φεβρουαρίου, οι νέοι του Βερολίνου μπορούν να εγγραφούν για μια Jugendkulturkarte, ή κάρτα νεανικής κουλτούρας. Το ποσό των 50 ευρώ που πιστώνεται στην κάρτα μπορεί να δαπανηθεί σε 200 χώρους σε όλη την πόλη. Ανάμεσα σε αυτούς είναι θέατρα, μουσεία, ακόμη και νυχτερινά clubs.

Το πρόγραμμα ανακοινώθηκε για πρώτη φορά από τον Klaus Lederer, γερουσιαστή για τον Πολιτισμό και την Ευρώπη, τον Δεκέμβριο. «Η συμμετοχή όλων των Βερολινέζων στην τέχνη και τον πολιτισμό είναι πολύ σημαντική για μένα. Η κάρτα νεανικής κουλτούρας για άτομα 18 έως 23 ετών απευθύνεται σε ένα νεανικό κοινό που μόλις τώρα γνωρίζει το ποικιλόμορφο πολιτιστικό τοπίο του Βερολίνου μετά τους περιορισμούς των τελευταίων ετών», είπε.

Οι αρχές του Βερολίνου ελπίζουν επίσης ότι αυτή η πρωτοβουλία θα ενισχύσει τους ψυχαγωγικούς και πολιτιστικούς χώρους της πόλης.

 Οι κάρτες είναι διαθέσιμες από τις  δημόσιες βιβλιοθήκες μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, ενώ οι πιστώσεις των 50 ευρώ ισχύουν μέχρι τις 30 Απριλίου.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024