Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Δοκιμασία στο Βερολίνο με στόχο την παραμονή στην κορυφή

Ολυμπιακός: Δοκιμασία στο Βερολίνο με στόχο την παραμονή στην κορυφή

Δύσκολη αποστολή κόντρα στην Άλμπα έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος δοκιμάζεται απόψε στο Βερολίνο με στόχο να φύγει με το διπλό που θα τον κρατήσει στην κορυφή.

Συνέχεια στο εκπληκτικό σερί νικών που έχει χτίσει στην Euroleague, θέλει να δώσει απόψε ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο απέναντι στην Άλμπα.

Οι Ερυθρόλευκοι των απουσιών, θα προσπαθήσουν απόψε να φύγουν με το διπλό από τη Γερμανία, με στόχο να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague και να διευρύνουν το σερί νικών.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεση του, ούτε σήμερα τους Κώστα Σλούκα και Άλεκ Πίτερς, καθώς κανένας από τους δύο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να χάνουν τρίτο σερί παιχνίδι, μετά τις αναμετρήσεις απέναντι σε Εφές και Φενέρ.

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτό το γκρουπ παικτών. Παίζουν για την ομάδα και το κλαμπ τους συγκέντρωσε εδώ και τους βοήθησε να έχουν αυτή τη φιλοσοφία. Ανεξάρτητα από το αν έχουμε απουσίες ή μικρότερο budget. Κάθε φορά θέλουμε να δίνουμε μια μάχη. Είναι νωρίς όμως για συμπεράσματα και εμείς πρέπει να μείνουμε σοβαροί για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την πορεία της ομάδας του έως τώρα κράτησε… χαμηλά τη μπάλα λέγοντας ότι «δεν είμαστε… τρένο: «Έχουμε κάνει ήττες, όπως όλες οι ομάδες. Εύχομαι να είμαστε υγιείς. Οι ανθρώπινες σχέσεις και ο ανθρώπινος παράγοντας μας δοκιμάζουν. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το κλίμα και αυτή τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία, του να είμαστε ένας για όλους και όλοι για έναν».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024