Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όλα ανοιχτά για Πονίτκα

Όλα ανοιχτά για Πονίτκα

Ο Ματέους Πονίτκα έβγαλε μέρος της προπόνησης και «τρέχει» να προλάβει το Final 8 του Κυπέλλου.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με την Βαλένθια (10/2, 21:00) για την 24η αγωνιστική της Euroleague.

Στο παιχνίδι με τους Ισπανούς ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάριους Πονίτκα, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις.

Ο Πολωνός άσος είχε χάσει τις τελευταίες προπονήσεις του Τριφυλλιού και έχει τεθεί νοκ-άουτ από το παιχνίδι με την Βαλένθια, με τον διεθνή άσο να κάνει αγώνα… δρόμου για να προλάβει το Final 8 και τη μάχη που θα δώσουν πιθανότατα οι Πράσινοι με τον Ολυμπιακό.

Η κατάστασή του Μάριους Πονίτκα τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να βελτιώνεται, με τον 29χρονο γκαρντ/φόργουορντ σήμερα να βγάζει μέρος του προγράμματος και να ανεβάζει στροφές, ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου, που αρχίζει στις 16 Φεβρουαρίου.

Εκτός από τον Πολωνό, ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα ενόψει της αναμέτρησης με την Βαλένθια, καθώς τόσο ο Ματ Τόμας όσο και ο Δημήτρης Αγραβάνης, προπονούνται κανονικά και την Παρασκευή θα αγωνιστούν απέναντι στις «νυχτερίδες».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024