
Νόαμ Τσόμσκι: Παρεμβάσεις – Μαζί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο»
Η δημοφιλής έκδοση με τα αντισυμβατικά δοκίμια του αμερικανού συγγραφέα, που δημοσιεύτηκαν στους «New York Times».
Μαζί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο»:
Νόαμ Τσόμσκι: Παρεμβάσεις
Η δημοφιλής έκδοση με τα αντισυμβατικά δοκίμια του αμερικανού συγγραφέα, που δημοσιεύτηκαν στους «New York Times».
Tο αιχμηρό του σχόλιο για τον σύγχρονο κόσμο και την αμφισβήτηση της εξουσίας.
Ο Τσόμσκι πιστεύει ότι η ελευθερία να αμφισβητεί κανείς την εξουσία δεν συνιστά ακριβώς ευκαιρία, αλλά ανάληψη ευθύνης. Και αυτό ακριβώς κάνει χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα που του δίνει η συγκεκριμένη μορφή δημοσιογραφίας, δηλαδή οι στήλες συνεργατών όπου εκφράζεται ελεύθερα η γνώμη τους.
Αυτά τα συναρπαστικά δοκίμια που προκάλεσαν μανιασμένες συζητήσεις, αποτελούν μια πλήρη συλλογή των άρθρων γνώμης που έγραψε ο συγγραφέας μέχρι σήμερα για το πρακτορείο των «New York Times», ώστε να φτάσουν στους αναγνώστες μέσα στη δική τους δημοφιλή καθημερινή εφημερίδα.
Ο Τσόμσκι δείχνει ότι μπορεί να μιλά πειστικά για την ουσία των σημερινών αντιφάσεων, εξαπατήσεων και της κρυφής φρίκης με λίγες εκατοντάδες λέξεις, κατά τον ίδιο τρόπο που μπορεί να το κάνει με εκατοντάδες σελίδες.
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Γεωργιάδης: Επιχειρεί να θολώσει τα νερά για τις διώξεις των 4 γαλάζιων βουλευτών – Στοχοποιεί εκ νέου την Κοβέσι
- ΖΟRΜΠΑΣ: Λόγια και Εικόνες – Στο μυαλό του Νίκου Καζαντζάκη μέσα από τα μάτια του Soloύp
- ΕΛΑΣ για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Πρώτη φορά βλέπουμε οι ληστές να απαιτούν συγγνώμη από τα θύματά τους
- Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για την απώλεια του Επίτιμου Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη – Σπυρίδωνα Τέντε
- ΟΠΕΚΕΠΕ: «Συγγνώμη» απαιτεί ο Μητσοτάκης και βλέπει «αθλιότητες» πίσω από το «γαλάζιο» σκάνδαλο